Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 8. 2018,
15.21

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,92

5

Natisni članek

fotografije Severina

Torek, 21. 8. 2018, 15.21

5 let, 8 mesecev

Severinin menedžer o golih fotografijah: To je maščevanje njenega bivšega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,92

5

Severina | Foto Mediaspeed

Foto: Mediaspeed

Potem ko so v javnost prišle fotografije, na katerih naj bi bila razgaljena hrvaška pevka Severina, se je oglasil njen menedžer in posredno potrdil, da je na fotografijah res ona. Izjavil je, da gre za maščevanje njenega nekdanjega partnerja.

Severina
Trendi Severina sredi novega škandala? Po spletu krožijo gole fotografije.

"Vse to se 'dogaja' po tem, ko je Severina spet zmagala v sodnih postopkih. Takšno maščevanje nekdanjega partnerja, podtikanje in poskusi diskreditacije niso nič novega," je za hrvaški portal Index.hr dejal pevkin menedžer Tomislav Petrović. "Postavlja se vprašanje, kje so meje in s kakšnimi sredstvi bo še poskusil. Takoj smo uporabili vse pravne načine, da bi zaščitili Severinine pravice in interese," je še povedal.

Portal Index.hr ob tem piše, da je eno od fotografij, ki so v ponedeljek zvečer pricurljale na splet, kmalu pa jih je objavilo tudi več srbskih tabloidov, pred skoraj štirimi leti Severina sama objavila na svojem profilu na Facebooku.

Fotografijo je objavila 10. oktobra 2014, ob njej pa napisala: "Bonjour, Paris." Takrat je bila namreč v Parizu, v tamkajšnji Disneyland je odpeljala svojega sina Aleksandra.

Prav Aleksandrov oče, srbski podjetnik Milan Popović, s katerim se na sodiščih že dolgo bori za sinovo skrbništvo, naj bi po besedah pevkinega menedžerja v javnost spravil sporne fotografije. Aleksandar se jima je rodil leta 2012, burno razmerje pa sta končala leto pozneje. Severina se je oktobra 2015 poročila z Igorjem Kojićem, nekdanjim nogometašem iz Srbije.

Severinin mož: Molite za Milanove možgane

O celotni zadevi sicer ni molčal niti Kojić. Na Instagramu je ob posnetkih, na katerih so on, Severina in mali Aleksander, zapisal: "Dragi moji, pazite, da čas s svojimi najdražjimi preživite srečno, prav tako kot na teh slikah, ki jim montaža in ostale tehnike ne morejo nič." Ob tem zapisu je dodal še oznako #prayformilanbrain - molite za Milanove možgane.

Ne spreglejte