Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 2. 2019,
10.04

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,55

3

Natisni članek

Severina novinarka provokacija Poslednji Srb na Hrvaškem

Torek, 26. 2. 2019, 10.04

5 let, 1 mesec

Severina provocirala novinarko: Niste vi vedno hoteli postati voditeljica?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,55

3

V Zagrebu so v ponedeljek zvečer premierno predvajali film Poslednji Srb na Hrvaškem, v katerem med drugim igra tudi hrvaška glasbena zvezdnica Severina Kojić. Priljubljena pevka se je po premieri filma v neposrednem televizijskem prenosu sporekla z novinarko hrvaške televizije RTL, kar so opazili tudi številni televizijski gledalci.

Novinarka hrvaške televizije RTL Maja Oštro Flis je na premieri nove komične grozljivke Poslednji Srb na Hrvaškem pred televizijsko kamero povabila tudi hrvaško pevko Severino Kojić, ki v filmu igra manjšo vlogo.

Severina
Trendi Severina končno pokazala svojo poroko #video

"Zanje sem najpomembnejša, niso mogli brez mene"

Po poročanju Jutarnjega lista je novinarka Severino gledalcem predstavila kot "znano pevko, ki ima v filmu epizodno vlogo". Pevko je vprašala, ali je ob povabilu, da nastopi v filmu, kdaj morebiti podvomila o svojih igralskih sposobnostih.

"Sploh ne. Predrag (režiser Predlag Ličina, op. a.) je režiral moje najlepše videospote in od takrat smo prijatelji. Rekla sem, da sprejemam vlogo, pravzaprav sploh nisem poznala scenarija," je odgovorila Severina.

V nadaljevanju je povedala, da ji je všeč režiserjev smisel za humor in da je njegov najnovejši film eden od najbolj duhovitih filmov, ki so nastali v zadnjem obdobju. 

Napovednik za film Poslednji Srb na Hrvaškem. Video: YouTube.


"Vaša vloga je majhna, igrate Italijanko," je Severini nato dejala novinarka. Pevka ji ni ostala dolžna. "Majhna, ampak pomembna! Zanje sem najpomembnejša, niso mogli brez mene," se je pohvalila 46-letna Splitčanka.

Trendi Krize je konec: toliko je Severina zapravila za drage modne kose #foto

Severina provocirala novinarko: Niste vi vedno hoteli postati voditeljica?

Kasneje je gledalcem pojasnila, da je z vlogo, ki sta jo ustvarila njen mož Igor Kojić in njen menedžer Tomica Petrović, zadovoljna. Na koncu jo je novinarka vprašala, ali je težje peti ali igrati na filmskem platnu oziroma kakšen izziv zanjo predstavlja igra.

Severina je na to vprašanje odgovorila dokaj nervozno. "Mislim, da imajo drugi več prakse. Vsi ljudje imajo svoje vloge in igre. Niste vi vedno hoteli postati voditeljica?" je pevka vrnila žogico novinarki. "Bolj ali manj. Novinarka, ne voditeljica," se je odzvala novinarka.

"No, potem imamo vsi srečo, da se ukvarjamo s tistim, kar imamo radi. Kakšno vprašanje je to?" je z nasmehom na obrazu rekla Severina. "Ni pomembno, tako ali tako se nam je iztekel čas," se je znašla novinarka in končala pogovor s pevko.

Severina
Trendi Ko Severina zamuja na koncert: zmeda v zaodrju, nestrpno občinstvo in razočarani novinarji
Ne spreglejte