Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
11. 10. 2018,
12.55

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

Natisni članek

bolezen psihiatrija Selena Gomez

Četrtek, 11. 10. 2018, 12.55

5 let, 6 mesecev

Selena Gomez v bolnišnici zaradi "čustvenega zloma"

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28
Selena Gomez | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Priljubljena pevka se trenutno zdravi v psihiatrični ustanovi zaradi čustvenega zloma, poročajo ameriški mediji.

Selena Gomez naj bi v zadnjih dveh tednih kar dvakrat pristala v bolnišnici, v drugo so njeno stanje diagnosticirali kot "čustveni zlom" in jo zato namestili v psihiatrični ustanovi, poroča TMZ.

Viri pravijo, da se je stanje prvič poslabšalo zadnji teden v septembru, ko je postala potrta zaradi skrb vzbujajočega nizkega števila belih krvničk po presaditvi ledvice, ki jo je prestala lani. Obiskala je bolnišnico v Los Angelesu, kjer je ostala nekaj dni, a se je morala čez nekaj dni vrniti.

Nizko število belih krvničk je namreč vztrajalo, za seboj pa potegnilo še poslabšanje psihičnega stanja 26-letne pevke. Kmalu po sprejetju v bolnišnico je hotela oditi, a ji zdravniki tega niso dovolili, zato je po pričevanju virov doživela živčni in čustveni zlom. Trenutno je nastanjena v psihiatrični ustanovi.

S to fotografijo je septembra lani oboževalcem sporočila, da je prestala presaditev ledvice, darovalka pa je bila njena prijateljica Francia Raisa:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Prevečkrat tarča negativnih komentatorjev

TMZ še poroča, da je bilo kar nekaj znakov, da z zvezdnico ni vse v redu. Konec septembra je oznanila, da si bo vzela premor od družbenih omrežij, in sledilcem sporočila: "Samo zapomnite si: negativni komentarji lahko prizadenejo vse."

Na Instagramu, kjer ima Selena največ sledilcev (144 milijonov) med zvezdniki, se je nazadnje oglasila 24. septembra s to fotografijo:

Nazadnje je bila tarča sovražnega govora, ko je v medije prišla novica, da se je njen nekdanji fant Justin Bieber zaročil z manekenko Hailey Baldwin.

Preden je zapustila omrežja, je na Instagramu v živo odgovarjala na vprašanja oboževalcev, pri čemer je priznala, da je depresija njeno življenje skrajšala za pet let.

Preverite tudi:

princesa Eugenie, Jack Brooksbank
Trendi Britanci nezadovoljni s stroški poroke princese Eugenie
Kim Kardashian
Trendi Tožba proti varnostniku, ki je "malomarno varoval" Kim Kardashian
Ne spreglejte