SiolNET. Trendi Svet znanih
2,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tožba proti varnostniku, ki je "malomarno varoval" Kim Kardashian

2,18

termometer

Kim Kardashian | V ključnem trenutku, ko je Kim najbolj potrebovala zaščito, Pascala ni bilo zraven. | Foto: Cover Images
V ključnem trenutku, ko je Kim najbolj potrebovala zaščito, Pascala ni bilo zraven. Foto: Cover Images

Dve leti po ropu resničnostne zvezdnice Kim Kardashian v Parizu njena zavarovalnica toži varnostnika in njegovo ekipo, ki so jo takrat varovali. Zavarovalnica je vložila tožbo za 6,1 milijona ameriških dolarjev.

Zavarovalnica American International Group (AIG) toži Pascala Duvierja in podjetje Protect Security za 6,1 milijona ameriških dolarjev (približno 5,5 milijona evrov) - za znesek, ki so ga morali izplačati Kim Kardashian za njen ukradeni nakit med ropom v Parizu pred dvema letoma.

V tožbi so razložili, da sta Duvier in Protect Security "malomarno opravila zaščito Kim Kardashian" v pariškem hotelu. Duvier in podjetje "bi morali vedeti, da jo je treba varovati, opazovati," kar se tudi pričakuje od njih v industriji šovbiznisa.

Pascal je Kim varoval med pariškim tednom mode jeseni 2016. | Foto: Cover Images Pascal je Kim varoval med pariškim tednom mode jeseni 2016. Foto: Cover Images

Kim je pustil samo ter s Kourtney in Kendall odšel v klub

Duvier je naredil napako, ko je na večer ropa zapustil Kimino hotelsko sobo in spremljal njeni sestri Kourtney in Kendall v bližnji klub, Kim pa je pustil brez zaščite. V tožbi je poleg tega še navedeno, da je bilo storjeno še veliko več kršitev: glavna vrata na dvorišču hotela niso imela ključavnice in interkom pri vratih sobe ni delal. Na te stvari bo moral Duvier kot varnostnik opozoriti hotel.

Zavarovalnica zato trdi, da je vse to pripomoglo, da so roparji lažje vstopili v hotel, prišli do Kimine sobe, jo zvezali, davili in zvlekli v kopalno kad. Poleg tega Duvierja obtožujejo, da ni prestal primernega usposabljanja za varovanje zvezdnice.

Kim se je po ropu za nekaj mesecev umaknila z oči javnosti. | Foto: Getty Images Kim se je po ropu za nekaj mesecev umaknila z oči javnosti. Foto: Getty Images

Ukradli so ji za devet milijonov evrov nakita

Zamaskirani oboroženi moški so 3. oktobra 2016 vdrli v Kimino hotelsko sobo, jo zvezali in ji ukradli za okoli devet milijonov evrov vreden nakit. Na enem izmed ukradenih draguljev, ki so jih po ropu našli v okolici stanovanja, so odkrili sledi DNK, ki so pomagale privesti do aretacije 16 ljudi.

En mesec po ropu je družina Kardashian odpustila Duvierja.

Kim se je po tem za nekaj mesecev umaknila z oči javnosti in šele na začetku leta 2017 razkrila podrobnosti ropa.

Kim Kardashian Trendi Kim Kardashian v solzah razkrila prve podrobnosti o ropu

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin