SiolNET. Trendi Svet znanih
5,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Da si Salome, moraš biti močna oseba #video

5,95

termometer

Salome ni treba posebej predstavljati. Preizkusila se je že v različnih vlogah, zdaj pa je tudi gostja našega Trendičveka. V njem je med drugim spregovorila o tem, česa ljudje o njej še ne vedo, ali je transseksualnost pri nas še vedno tabu, kateri zakon bi uvedla, ali si še želi otroka, koga premalo spoštujemo, kaj pravi na to, da je ustavno sodišče izenačilo pravice istospolnih parov. Razkrila pa je tudi, ali je v zvezi in zaljubljena.

Salome | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Salome poznamo skorajda vsi, saj nas je vselej vznemirjala s svojim pestrim in ne ravno lahkim življenjem. Je tista transseksualka, ki ruši tabuje. Čeprav nas s svojim humorjem in dobro voljo vselej spravi v smeh, pa je po drugi strani tudi zelo odkrita, razmišljujoča in je ni strah pokazati niti svoje ranljivosti.

Salome | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Rada ima modo, svojo čivavo Kali in tudi umetnost. Med pandemijo je odkrila še en svoj skriti talent – slikanje. Čeprav v osnovni šoli ni marala likovne vzgoje, je prav slikarstvo zdaj tisto, ki navdušuje njo, nas pa navdušujejo njene slike. Upodobila je že marsikatero znano ime, vse od naše glasbene dive Helene Blagne pa do legendarne mehiške slikarke Fride Kahlo.

Salome | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Salome pa je tudi gostja našega Trendičveka. V njem je med drugim spregovorila o tem, česa ljudje o njej še ne vedo, ali je transseksualnost pri nas še vedno tabu, kateri zakon bi uvedla, ali si še želi otroka, koga premalo spoštujemo, kaj pravi na to, da je ustavno sodišče izenačilo pravice istospolnih parov. Razkrila pa je tudi, ali je v zvezi in zaljubljena.

Ula Furlan Trendi Ula Furlan o zaljubljenosti: Prstana še ni #video Tanja Ribič Trendi Tanja Ribič: Nikoli ne bi zamenjala svojega življenja z življenjem svetovnih zvezdnikov, ki sem jih spoznala #video Buryana Trendi Buryana: Prelestna pevka, ki je v resnici veterinarka #video Gregor Ceglaj Trendi Gregor Čeglaj končno razkril, kaj počne v ZDA in ali je res zaljubljen! #video Anže Škrube Planet TV Anže Škrube razkril: Chris Brown je eden najbolj talentiranih ljudi, kar sem jih spoznal #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin