Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 3. 2020,
19.49

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

2

Natisni članek

Koronavirus Idris Elba

Ponedeljek, 16. 3. 2020, 19.49

4 leta, 1 mesec

S koronavirusom okužen tudi najbolj seksi moški na svetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

2

Idris Elba | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Britanski igralec Idris Elba je okužen z novim koronavirusom. Najbolj seksi igralec leta 2018 je novico delil s svojimi oboževalci prek Twitterja. 

Tom Hanks, Rita Wilson
Trendi Kako Tom Hanks in žena ostajata prisebna v izolaciji #video

Kot je zapisal, se je na novi koronavirus testiral zjutraj, rezultati pa so pokazali, da je okužen. "Počutim se v redu. Nimam nobenih znakov. V samoizolaciji sem vse od takrat, ko sem izvedel za svojo izpostavljenost virusu," je dejal 47-letni Idris Elba in obljubil, da bo oboževalce sproti obveščal o svojem zdravstvenem stanju. 

Elba je tako že tretji zvezdnik, ki ga je prizadela okužba. Prejšnji teden sta igralec Tom Hanks in njegova žena Rita Wilson sporočila, da sta okužila s covid-19. Okužbo so jima potrdili v Avstraliji, kjer do nadaljnjega ostajata v karanteni. Med okuženimi je tudi Olga Kurylenko, nekdanje Bondovo dekle. Na rezultate testa čaka tudi manekenka Heidi Klum.

Revija People ga je razglasila za najbolj seksi moškega na svetu

Elba sicer velja za enega od najbolj znanih britanskih igralcev. Nastopil je tako na velikih platnih kot tudi malih zaslonih. Nazadnje smo ga lahko občudovali v muzikalu Mačke, akcijski franšizi Hitri in drzni in filmu Maščevalci: Brezmejna vojna. Poleg igralstva se postavni Britanec rad preizkuša tudi v glasbenih vodah. Leta 2015 je izdal album z naslovom Murdah Loves John. 

Elba je v svojem sporočilu za javnost dejal, da je v tem času, ko svet straši izbruh koronavirusa potrebna solidarnost in ustrezna higiena. Kljub temu pa je pozval javnost naj ne zganja panike. | Foto: Getty Images Elba je v svojem sporočilu za javnost dejal, da je v tem času, ko svet straši izbruh koronavirusa potrebna solidarnost in ustrezna higiena. Kljub temu pa je pozval javnost naj ne zganja panike. Foto: Getty Images

Leta 2018 mu je revija People podelila naziv najbolj seksi moškega na svetu. "Pogledal sem se v ogledalu in si rekel, da, danes si res nekam seksi," se je pošalil v odzivu za People, "iskreno povedano pa je bil lep občutek, lepo presenečenje in vsekakor mi je godilo."

Elbo sicer še vedno pogosto omenjajo kot enega od najverjetnejših prihodnjih Jamesov Bondov, čeprav sam te govorice zanika. Tudi brez Bonda mu dela ne manjka, vse odkar ga je med zvezde izstrelila HBO-jeva serija Žica (The Wire).

Tom Hanks in Rita Wilson
Trendi Okuženi Tom Hanks se javlja iz bolnišnice: S tem se soočava vsak dan sproti #video
Ne spreglejte