Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
3. 3. 2020,
10.53

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,65

1

Natisni članek

rop Harry Styles

Torek, 3. 3. 2020, 10.53

4 leta, 1 mesec

Rop pevca na valentinovo: "To dobiš, če si danes samski" #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,65

1

Harry Styles | Harry se letošnjega valentinovega ne spominja rad. | Foto Getty Images

Harry se letošnjega valentinovega ne spominja rad.

Foto: Getty Images

Britanski pevec Harry Styles je že pred nekaj tedni razkril, da so ga na valentinovo oropali, a ni želel izdati več. Zdaj je spregovoril o podrobnosti incidenta, ki se je zgodil blizu njegovega doma v Londonu.

Harry Styles sprva ni hotel govoriti o ropu, ki se mu je zgodil 14. februarja, na valentinovo v Londonu, a se je med gostovanjem v radijski oddaji Howarda Sterna vseeno razgovoril o podrobnostih.

Zaslutil je: "Oropali me bodo"

"Na valentinovo so me oropali. To dobiš, če si danes samski, očitno," je začel. Ravno se je vračal domov, ko se mu je približala skupina moških, s kapucami na glavah in zakritimi obrazi. "Ugasnil sem glasbo in postal bolj pozoren. Mislil sem si, da je vse skupaj precej čudno." Ko so mu začeli slediti, je že zaslutil: "Oropali me bodo."

Najprej so ga ogovorili in spraševali, ali kadi travo in če jo potrebuje. Odgovoril jim je, da ne, nato pa so ga vprašali, kaj ima pri sebi. 26-letni zvezdnik jim je predal gotovino in mu hoteli vzeti še telefon, pri čemer so od njega zahtevali, naj ga odklene. "Eden je dvignil majico in videl sem, kako mu iz hlač gleda nož."

Ko je dobil priložnost, je zbežal, skušal ustaviti bližnji avtomobil, a mu niso pomagali. Na koncu mu je uspelo steči na varno, roparji pa mu niso več sledili.

S policije so že potrdili, da že preiskujejo rop in iščejo moške, ki so se lotili slavnega glasbenika, sicer člana skupine One Direction.

Harry je del izjemno uspešne skupine One Direction, ki naj bi trenutno imela premor, zato njeni člani ustvarjajo vsak zase. | Foto: Getty Images Harry je del izjemno uspešne skupine One Direction, ki naj bi trenutno imela premor, zato njeni člani ustvarjajo vsak zase. Foto: Getty Images

Po One Direction zelo uspešen tudi sam

Harry je trenutno sredi promoviranja svojega drugega, zelo uspešnega albuma Fine Line, ki ga je posnel pod vplivom halucinogenih gob, kar je razkril v iskrenem intervjuju za lansko septembrsko izdajo glasbene revije Rolling Stone: "Govori o seksu in žalosti," je dejal.

V pogovoru za znano revijo je brez zadržkov povedal, da so med snemanjem skladb spremljali droge in alkohol. "Vzeli smo 'nore gobe', legli v travo in na soncu poslušali McCartneyjev album Ram," je dejal, ko je novinarju razkazoval studio v Malibuju, kjer je snemal.

Trendi Najstniški idol iskreno o drogah: na "norih gobah" si je odgriznil vrh jezika

Trenutno predstavlja svoj novi singel Falling:

Preberite še:

Harry Styles, Louis Tomlinson
Trendi Pevec One Direction ni odobril "prizora seksa" s članom skupine #video
Ne spreglejte