Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 2. 2021,
18.49

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,54

2

Natisni članek

povečanje prsi lepotni popravki lepotna kirurgija Madison LeCroy

Nedelja, 14. 2. 2021, 18.49

3 leta, 2 meseca

Resničnostna zvezdnica priznala, da je šla pod nož

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,54

2

Madison LeCroy, ki se je pred kratim morala braniti očitkov, da je ljubimkala z zaročencem Jennifer Lopez A-Rodom, je na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram objavila razgaljeno črno-belo fotografijo. Pod njo je zapisala, da si nikoli ni mislila, da se bo zatekla k lepotni kirurgiji, a da ji je prav estetki kirurg povrnil samozavest in ji pomagal, da se spet dobro počuti v svoji koži.

Resničnostna zvezdnica Madison LeCroy je z zadnjo objavo dala jasno vedeti, da je velika podpornica lepotne kirurgije in da se je k njej po rojstvu sina zatekla tudi sama. Medtem ko je v mesecu novembru brez zadržkov priznala, da se je odločila za povečanje prsi, tokrat v objavi na svojem profilu na Instagramu ni razkrila, ali si je kasneje popravila še kaj. Je pa poudarila, da ne bi smeli biti zasramovani, če si pri tem, da se znova počutimo dobro v svoji koži, pomagamo s spretnimi rokami lepotnih kirurgov.

"Potem ko sem pred osmimi leti rodila štiri kilograme in pol težkega dojenčka, se v svoji koži nisem več počutila samozavestno. Vedno sem bila obsedena s fitnesom in sem pazila na prehrano, a včasih se nekateri deli nikoli več ne povrnejo v staro obliko, ne glede na dieto in telovadbo. Pred kratkim sem spoznala dr. Patricka O'Neilla, ki mi je vrnil samozavest in preoblikoval tiste dele mojega telesa, ki sem se jih najbolj sramovala," je iskreno zapisala.

Ter dodala: "Ženske ne bi smele biti zasramovane, če naredijo nekaj, zaradi česar se počutijo bolj samozavestno ali zaradi česar se imajo raje. Če se boste zato počutile bolje, naredite to! Če vaša sestra, mati, hčerka ali prijateljica razmišlja, da naredi nekaj, kar ji bo dvignilo samozavest in samovrednotenje, jih podprite!"

Mnoge sledilke so jo v komentarjih pohvalile za iskrenost. Kajti nemalo zvezdnic, ki so nenehne uporabnice lepotne kirurgije, to še vedno skriva in o tem noče odkrito govoriti. Nekatere sledilke so tudi same delile svojo izkušnjo in povedale, da se, odkar so obiskale lepotnega kirurga in si popravile, kar jih je motilo, počutijo veliko bolje.

Preberite tudi:

Trendi Še vedno besno vztraja: "Nisem uporabila botoksa, polnil ali operacij" #video
Trendi Hrvati šokirano nad slavno pevko: Ne prepoznamo te #video
Povečanje ustnic, polnilo, ustnice, lepotni poseg
Trendi V obdobju epidemije povečano zanimanje za lepotne popravke
Trendi Katarina Benček odkrito o povečanju prsi: Hotela sem jim povrniti stari sijaj #video
Ne spreglejte