Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 9. 2024,
12.40

Osveženo pred

2 uri, 9 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,76

Natisni članek

Natisni članek

polnila lepotni popravki resničnostni šov

Torek, 10. 9. 2024, 12.40

2 uri, 9 minut

Zmagovalko Sanjskega moškega iznakazili lepotni popravki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,76
Stankica Stojanović | Stankica Stojanović leta 2022 | Foto Sandra Simunovic/PIXSELL

Stankica Stojanović leta 2022

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Zvezdnica hrvaškega resničnostnega šova je po vbrizgavanju kožnih polnil doživela pravo kalvarijo, po kateri si še vedno ni opomogla.

Stankica Stojanović, ki je zaslovela z zmago v tretji sezoni šova Gospodin savršeni (Gospod popolni), hrvaški različici Sanjskega moškega, je na Instagramu razkrila, da se že več kot leto dni sooča z hudimi težavami, ki so ji jih povzročila kožna polnila.

Otekline in bolečine

Kot je povedala, je v začetku leta 2023 začela sodelovati s ponudnikom kožnih polnil, a je že po dveh tretmajih ugotovila, da nekaj ni v redu. "Opazila sem spremembe na obrazu in začela čutiti bolečine. Polnilo je začelo migrirati," je razkrila in objavila več posnetkov svojega otečenega obraza.

Nemudoma je kontaktirala zdravnice, ki so ji polnilo vbrizgale, in dobila terapijo močnih antibiotikov in kortikosteroidov, a se ji je stanje še poslabšalo. "Izkazalo se je, da nimajo zdravnika, ki bi mi bil sposoben postaviti diagnozo," je dejala: "Najhuje je, da niso hoteli prevzeti odgovornosti."

Zadeva jo je fizično, duševno in finančno izčrpala, je povedala. "Agonija se nadaljuje, moje stanje, tako fizično kot duševno, se je občutno poslabšalo. To traja že več kot 365 dni, medtem sem izvedela tudi, da nisem edina, ki so jo doletele takšne posledice uporabe polnil," je dejala in poudarila, da se je prav zato odločila, da spregovori: "Nočem, da se še kdo znajde v položaju, v kakršnem sem jaz. Čutim dolžnost, da ljudi pozovem, naj tega ne počnejo. Vaša koža in telo potrebujeta predvsem zdrave navade in dobre ljudi. Tudi polnila so v redu, a le, če poseg opravijo strokovnjaki, ki jamčijo za svoje delo. V mojem primeru tega ni bilo."

Komentarji podpore, a tudi kritike

Njena objava je sprožila množico komentarjev, v kateri so ji sledilci izrazili podporo. Nekateri so jo tudi kritizirali zaradi izjave, da so polnila v redu.

"Ob tej objavi bi ljudje morali začeti razmišljati in delati na tem, da se sprejmejo takšni, kot so," je zapisala ena od njenih sledilk: "Naj bo internet poln naravne lepote, naravnih 'težav', naravnih obrazov in teles, da se mlade generacije ne bodo več psihično uničevale. Naj denar porabijo za potovanja, ljubezen, uživanje, ne za vbrizgavanje česarkoli vase."

Gina Anderson
Trendi Grozljivo svarilo pred šarlatani, ki izvajajo lepotne posege
plasma pen poškodbe
Trendi Beograjčanke v šoku po obisku lepotnega salona: Iznakažene smo

Peter Zorman, estetski in plastični kirurg
Novice "Če si spreten s skalpelom, lahko pomagaš marsikomu" #Spotkast
Ne spreglejte