Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 6. 2020,
4.16

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,08

1

Natisni članek

Kylie Jenner Forbes

Sobota, 6. 6. 2020, 4.16

3 leta, 10 mesecev

Po izgubi statusa milijarderke je Kylie Jenner zdaj "le" multimilijonarka #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,08

1

Potem ko je Forbes Kylie Jenner odvzel naziv milijarderke, jo je zdaj potolažil s tem, ko jo je uvrstil na prvo mesto seznama najbolje plačanih zvezdnic na svetu. Glede na njihove izračune je v zadnjem letu zaslužila 590 milijonov dolarjev.

Trendi V klanu Kardashian panični, ker Kylie Jenner ni več milijarderka #video

Forbes je na vrh svoje vsakoletne lestvice najbogatejših zvezdnikov uvrstil Kylie Jenner, potem ko ji je pred enim tednom odvzel naziv milijarderke.

Resničnostna zvezdnica tako ni več "najmlajša samorastniška milijarderka" na svetu, je pa v zadnjem letu s 590 ameriškimi milijoni dolarjev (približno 520 milijonov evrov) zaslužila največ v primerjavi z drugimi zvezdniki.

Za njo so se na seznamu najbolje plačanih uvrstili njen svak, raper Kanye West, teniški igralec Roger Federer, nogometaša Cristiano Ronaldo in Lionel Messi, sledijo pa jim igralec Tyler Perry, nogometaš Neymar, voditelj Howard Stern, košarkar LeBron James in igralec Dwayne Johnson - The Rock.

Kylie to, da jo je Forbes vrgel z lestvice milijarderjev, ni kaj dosti prizadelo. | Foto: Getty Images Kylie to, da jo je Forbes vrgel z lestvice milijarderjev, ni kaj dosti prizadelo. Foto: Getty Images

Forbes ji očita, da je umetno napihnila vrednost svojega premoženja

Uvrstitev na vrh seznama najbolje plačanih je nekakšna tolažba za 22-letno zvezdnico, ki je brez statusa milijarderke ostala, ker naj bi lagala o vrednosti premoženja in prikazovala napihnjene številke, čeprav je njeno kozmetično podjetje, ki vključuje znamki Kylie Cosmetics in Kylie Skin, vredno bistveno manj.

To so pri Forbesu sicer ugotovili dobro leto po tem, ko so jo razglasili za najmlajšo milijarderko na svetu, ki je svoje bogastvo ustvarila iz nič.

Najmlajša iz klana Kardashian je odločitev Forbesa komentirala v tvitu, v katerem je dala jasno vedeti, da ji Forbesove lestvice ne pomenijo prav dosti. "V kaj sem se zbudila. Mislila sem, da je to ugledna spletna stran. Vse, kar vidim, so netočne izjave in nedokazana predvidevanja. Nikoli nisem hotela nobenega naziva ali se trudila lagati v tej smeri. Pika."

Preverite še:

Kylie Jenner
Trendi Kylie Jenner je v tem letu zapravila že več kot 100 milijonov #video
Kylie Jenner
Trendi Bi ji uspelo tudi brez pornofilma njene sestre? #video

 

Ne spreglejte