Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 12. 2020,
10.36

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

nezvestoba škandal varanje Sienna Miller Jude Law

Ponedeljek, 7. 12. 2020, 10.36

3 leta, 4 mesece

Po 15 letih spregovorila o varanju: "Bila sem v šoku"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22
Sienna Miller, Jude Law | Foto Reuters

Foto: Reuters

Pred 15 leti se je igralki Sienni Miller podrl svet, ko je v javnost prišla novica, da jo zaročenec, igralec Jude Law, vara z varuško svojih otrok. Prve tedne je bila v takšnem šoku, da se ne spominja niti tega, kaj se je pravzaprav dogajalo okrog nje, je zdaj priznala.

V intervjuju za The Daily Beast, ki ga povzema tudi portal Fox News, je 38-letna Sienna Miller spregovorila o škandalu, v katerem se je znašla pred 15 leti, ko je bila stara komaj 23. Takrat je bila do ušes zaljubljena v igralca Juda Lawa, ki ga je leta 2004 spoznala na snemanju filma Alfie.

A le leto kasneje, ko sta bila še skorajda sveže zaljubljena in zaročena, je iz tabloidov izvedela, da jo njen srčni izbranec vara. Sledili sta razdrtje zaroke in zelo težko obdobje, ko je imela strto srca, a ravno nastopala v igri Williama Shakespeara As You Like It.

Sienna Miller, Jude Law | Foto: Reuters Foto: Reuters

"Znašla sem se pred veliko preizkušnjo, za katero sem upala, da je ne bom nikoli doživela. Če se ti srce zlomi pred očmi javnosti, je težko že zjutraj vstati iz postelje, kaj šele vsak večer stati pred 800 ljudmi. To je zadnja stvar, ki jo želiš početi," je razkrila 38-letna zvezdnica. "Bilo je res težko. Po vrhu vsega se je to zgodilo ravno sredi največje norije s paparaci, prav v Londonu pa je bilo takrat najhuje. In vedeli so, kje bom vsak večer."

Tedne, ki so sledili novici, da jo je Jude varal, je preživljala na nekakšnem avtopilotu, je dodala. "Približno šestih tednov po tej izkušnji se skorajda ne spominjam. Ljudje, ki so takrat prihajali k meni, so mi povedali, da smo večkrat večerjali skupaj, a se tega sploh ne spomnim. Tako zelo sem bila v šoku. In to ravno takrat, ko se je vse šele dobro začenjalo zame. Stara sem bila komaj 23 let. A če preživiš nekaj takšnega, se ti nato zdi, da boš lahko preživel karkoli."

Sienna Miller | Foto: Reuters Foto: Reuters

Štiri leta kasneje je Sienna kljub vsemu Judu dala še eno priložnost, leta 2011 pa sta se dokončno razšla, še piše portal People. Lepa igralka se je nato začela videvati z igralcem Tomom Sturridgeem, s katerim ima tudi osemletno hčerko Marlowe, a se po štirih letih zveze razšla tudi z njim. Nazadnje je bila v razmerju z urednikom Lucasom Zwirnerjem, po poročanju britanskih tabloidov pa se je tudi to končalo.

Preberite tudi:

Jordyn Woods
Trendi Spregovorila o škandalu, ki ji je uničil življenje
Alfonso Merlos
Trendi Med vklopom v živo novinar nehote razkril, da vara svoje dekle #video
Trendi Moški in ženske varanje dojemamo drugače #intervju
Ne spreglejte