Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 7. 2023,
14.03

Osveženo pred

9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,00

Natisni članek

Ferrari Formula 1 Jean Todt poroka oskar Michelle Yeoh igralka

Petek, 28. 7. 2023, 14.03

9 mesecev

Oskarjevka in nekdanji šef Ferrarija stopila pred oltar #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,00
Michelle Yeoh in Jean Todt | Michelle Yeoh in Jean Todt sta v zvezi že od leta 2004, zdaj pa sta svoje razmerje okronala še s poroko. | Foto Guliverimage

Michelle Yeoh in Jean Todt sta v zvezi že od leta 2004, zdaj pa sta svoje razmerje okronala še s poroko.

Foto: Guliverimage

Z oskarjem nagrajena igralka Michelle Yeoh se je 19 let po zaroki poročila z dolgoletnim partnerjem Jeanom Todtom, nekdanjim šefom Ferrarijeve ekipe formule 1 in pozneje predsednikom Fie, poroča The Mirror. Pred oltar sta stopila v četrtek v švicarskem mestu Ženeva. 

Par se je spoznal 4. junija 2004 v Šanghaju na Kitajskem, en mesec in pol pozneje pa sta se zaročila. "Danes, po 6.992 dneh, je rekla da," je zapisano na vizitki s poroke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Felipe Massa (@massafelipe)

Na njuni poroki je bil tudi brazilski dirkač Felipe Massa. "Vesel zakon, Jean Todt in Michelle Yeoh. Zelo vaju imam rad," je zapisal pod fotografije, ki jih je objavil na svojem profilu na Instagramu.

Michelle Yeoh
Trendi Iz govora oskarjevke izrezali omembo žensk

V Ženevi sta kupila dvorec iz 18. stoletja

Na fotografijah je videti tudi Michellin kipec oskarja, ki ga je letos prejela za vlogo najboljše igralke v filmu Everything Everywhere All at Once. 

Par se je poročil v istem mestu, kjer sta kupila dvorec iz 18. stoletja, sicer pa imata domove tudi v Parizu, Maleziji in Hongkongu. 

77-letni francoski avtomobilski inženir in nekdanji predsednik Mednarodne avtomobilistične zveze (FIA) je pred leti razkril, da se je naučil poslati SMS, da bi naredil vtis na svojo zaročenko. Pri tem mu je pomagal nekdanji dirkač Michael Schumacher. "Ne uporabljam računalnika. Ne znam. Moj maksimum je poslati SMS. Pravzaprav sem tako želel komunicirati s svojo partnerico. Zato sem govoril z Michaelom Schumacherjem. On je bil tisti, ki me je naučil," je povedal leta 2014. 

Malezijska igralka je bila pred tem med letoma 1988 in 1991 poročena s hongkonškim poslovnežem Dicksonom Poonom, Todt pa ima iz prejšnjega razmerja 45-letnega sina Nicolasa, ki je lastnik francoske motošportne ekipe. 

Michelle Yeoh je za vlogo najboljše igralke v filmu Everything Everywhere All at Once letos prejela nagrado oskar. | Foto: Guliverimage Michelle Yeoh je za vlogo najboljše igralke v filmu Everything Everywhere All at Once letos prejela nagrado oskar. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Michelle Yeoh
Trendi Oskarjevka bo zaigrala v filmu po kriminalki Agathe Christie
Lewis Hamilton
Sportal Direktor dirk brez službe, slovo prizadetega Hamiltona?
Fia Jean Todt
Sportal Slovo Jeana Todta, ki pogreša Michaela Schumacherja
Ne spreglejte