Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 8. 2019,
8.34

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,14

3

Natisni članek

rop Bella Hadid Grčija Mikonos Gigi Hadid

Torek, 13. 8. 2019, 8.34

4 leta, 8 mesecev

Oropana manekenka ne priporoča obiska priljubljenega grškega otoka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,14

3

Gigi Hadid | Gigi se je z Mikonosa vrnila razočarana. | Foto Instagram

Gigi se je z Mikonosa vrnila razočarana.

Foto: Instagram

Znani sestri, manekenki Gigi in Bella Hadid, sta pred kratkim počitnikovali na priljubljenem grškem otoku Mikonos, s katerega pa sta se vrnili jezni in razočarani.

Kylie Jenner
Trendi Tako razkošno je Kylie Jenner pri sosedih praznovala 22. rojstni dan #video #foto

Gigi in Bella Hadid sta se sprva na Mikonosu imeli prekrasno, kar so nakazovale tudi njune počitniške fotografije, ki sta jih redno delili s svojimi sledilci na Instagramu.

A obisk tega grškega otoka se je končal z grenkim priokusom, saj so jima nepridipravi vlomili v vilo ter jima ukradli nakit, obleke, torbice in sončna očala. Slavnih sester v času ropa ni bilo v vili.

Bella in Gigi sta bili pretreseni zaradi incidenta, je razkril njun oče. | Foto: Getty Images Bella in Gigi sta bili pretreseni zaradi incidenta, je razkril njun oče. Foto: Getty Images

"Svoj denar raje zapravite kje drugje"

"Oropali so naju. Sem se ne bova več vrnili in obiska tega otoka ne bi priporočila, raje zapravite svoj denar kje drugje," je pred dnevi na svojem profilu na Instagramu zapisala razočarana Gigi.

Njun oče Mohamed Hadid je za spletni portal TMZ dejal, da sta dekleti v šoku zaradi incidenta in da sta se že vrnili domov z zasebnim letalom. Viri so za TMZ še razkrili, da je šlo verjetno za notranje delovanje, saj je imelo dostop do vile le tamkajšnje osebje.

Lahko s tem komentarjem škodi grškemu turizmu?

Čeprav številni oboževalci in sledilci slavne manekenke sočustvujejo z njo, pa so drugi precej bolj kritični. Menijo, da se zločini dogajajo vsepovsod in da ne bi smela tako blatiti grškega otoka, sploh ker ima izjemno velik vpliv.

Gigi ima dva profila na Instagramu, @gigihadid in @gisposable, s katerima skupno nagovarja skoraj 50 milijonov sledilcev. To ni zanemarljiva številka, zato so mnogo v skrbeh, da ni morda s komentarjem, naj ne obiščejo Mikonosa, škodila Grčiji, v kateri ima turizem zelo pomembno vlogo.

Bi Gigijin komentar, naj ljudje ne obiskujejo tega otoka, res lahko škodil Mikonosu? | Foto: Getty Images Bi Gigijin komentar, naj ljudje ne obiskujejo tega otoka, res lahko škodil Mikonosu? Foto: Getty Images

Preberite tudi:

Anwar Hadid
Trendi V svet mode se prebija brat slavnih sester Hadid #foto
Yolanda Hadid
Trendi Nova vroča "mamadžerka" v Hollywoodu: Yolanda Hadid #video
Ne spreglejte