Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 3. 2020,
11.20

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,31

Natisni članek

Oprah Winfrey padec govor nesreča nesreča

Ponedeljek, 2. 3. 2020, 11.20

4 leta, 1 mesec

Slavna voditeljica med govorom o ravnotežju padla #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,31
Oprah Winfrey | Oprah na turneji. | Foto Getty Images

Oprah na turneji.

Foto: Getty Images

Ena najslavnejših televizijskih osebnosti na svetu Oprah Winfrey je na dogodku, ki ga je gostila v Los Angelesu, padla. In to ravno med govorom o tem, kako pomembno je vzdrževati ravnotežje v življenju.

Glede na to, da je bila dvorana v Los Angelesu nabito polna, je njen padec ovekovečen tudi na videoposnetku, ki je hitro zaokrožil po družbenih omrežjih.

Oprah Winfrey, ki se mudi na svoji motivacijski turneji, poimenovani Oprah's 2020 Vision: Your Life on Focus, je obiskovalcem dogodka ravno razlagala o ravnotežju, ki ga moramo vzdrževati v življenju, ko se je nenadoma prevrnila na tla.

Trendi Grozljiv padec striptizete z droga: Kriva je sama #video

Po padcu je na oder prihitel njen življenjski sopotnik Stedman Graham, da je preveril, ali je z njegovo srčno izbranko vse v redu, dogajanje opisuje portal People.

Oprah se je ob padcu pošalila, da je očitno obula napačne čevlje, se takoj spet pobrala s tal, sezula čevlje in nastop nadaljevala kar bosa, dokler ni smuknila v udobne belo-srebrne športne copate. "Krasno je razlagati o ravnotežju in pasti," se je še pošalila na svoj račun.

Trendi Padec na lepotnem izboru: misica se je spotaknila ob modrček #video

Pozneje je v zgodbi na Instagramu pojasnila, da je bil dan kljub padcu, za katerega ve, da bo postal internetna šala, krasen. In da se padca ne sramuje. "Ne vem, ali je bilo kaj na tleh, ali se mi je zvila noga, ali kaj je bilo … Pred tem sem zaznala, da bom padla. In potem je bilo, kar je bilo. Bil je krasen, krasen dan," je med drugim povedala.

Čeprav se k sreči med padcem ni resneje poškodovala, pa je vendarle zaradi udarca utrpela bolečine. Objavo na družbenem omrežju Instagram z Jennifer Lopez, ki je bila ta večer njena gostja, je namreč med drugim pospremila z besedami, da si gre zdaj, ko je večera konec, domov z ledom hladit gleženj in koleno.

Ne spreglejte