Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 7. 2014,
13.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Cineplexx Nives Orešnik Maja Ferme Aleš Bravničar

Četrtek, 10. 7. 2014, 13.25

8 let

Ob afriških ritmih so se zabavali tudi znani Slovenci (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na Planet Siol.net smo pred nogometno vročico polfinalne tekme svetovnega prvenstva v Braziliji spremljali predpremiero romantične komedije Pa ne že spet ti!

V afriške ritme obarvana predpremiera filma Pa ne že spet ti! v kinematografih Cineplexx Kranj je pred nogometno vročico polfinalne tekme med Nizozemsko in Argentino ujela številne znane Slovence, ki so se ob komediji Adama Sandlerja dodobra nasmejali.

Za uvod v afriško obarvan večer s plesnim nastopom V dvorani je pred začetkom filma s plesnim nastopom v afriškem slogu občinstvo ogrel 13-letni Kany Michel Obenga iz Plesne šola Urška, voditeljica oddaje O magazin na Planet TV Špela Jereb pa je med zbranim občinstvom izžrebala nagrajence, ki so se razveselili s tematiko filma obarvanih nagrad.

Romantično komedijo so si ogledali tudi številni znani Slovenci, ki so bili po ogledu filma vidno navdušeni nad sproščeno atmosfero, katere mojster je znani komik, producent in igralec Adam Sandler.

Modna oblikovalka Maja Ferme nam je po ogledu filma zaupala, da se že dolgo ni tako nasmejala, medtem ko sta novopečeni par Nives Orešnik in Črt Slavec dejala, da so tovrstni dogodki odlična priložnost, da se nekoliko odklopita od sicer natrpanega urnika. Z afriškimi ritmi obarvana romantična komedija pa ni pustila ravnodušnega niti priznanega fotografa Aleša Bravničarja, ki je iz dvorane v kranjskem Cineplexxu v spremstvu zapeljive plavolaske prišel vidno nasmejan.

Katastrofalni zmenek, ki mu sledijo komični zapleti Zgodba govori o zabavnem zapletu po katastrofalnem zmenku na slepo, ko se starša samohranilca Lauren, ki jo igra Drew Barrymore, in Jim, ki ga igra prekaljeni Adam Sandler, strinjata le v enem: da se nikoli več nočeta videti. A ko se vsak zase prijavita na čudovite počitnice z otroki, vsi skupaj za ves teden obtičijo v luksuznem letovišču za safari v Afriki.

Ne spreglejte