SiolNET. Trendi Svet znanih
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nekdanjega predsednika Boruta Pahorja ustavila policija

10

termometer

Nekdanji predsednik Borut Pahor je na Instagram profilu sporočil, da ga je na poti v službo ustavila policija. Prejel je plačilni nalog v višini 160 evrov, saj je, kot je zapisal, spregledal znak za prepoved zavijanja. 

Borut Pahor se je decembra lani poslovil od predsedniškega stolčka, a njegovo življenje ni nič kaj manj pestro. Najprej se je lotil velike dobrodelne akcije in prodal svojo katrco, potem je zaradi zdravstvenih težav nekaj dni preživel v bolnišnici, kjer je prestal operacijo prostate, danes pa ga je na poti na delo ustavila policija.

Nekdanji predsednik je srečanje z možmi v modrem delil na svojem Instagram profilu. Kot je zapisal, se je v službo peljal prvič brez varnostnikov in v sposojenem avtomobilu, saj po tem, ko je svojo katro prodal za dobrodelne namene, še ni kupil novega. 

Ker je spregledal znak za prepoved zavijanja, sta mu policista napisala kazen v višini 160 evrov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor

Trendi Pahorjeva katra spet na dobrodelno pot, novega lastnika bo določil žreb Borut Pahor Trendi Borut Pahor razkril svojih top deset najljubših mest v tujini #video Borut Pahor Novice Borut Pahor: Ne bodite neumni kot jaz Novice Medicinska sestra za Pahorja pripravila prijetno presenečenje Novice Borut Pahor: Počutim se lepo in v varnih rokah Novice Pahorjeva katrca ima novega lastnika, a tudi on ni ostal praznih rok Borut Pahor Novice Pahorjeva katrca prodana za 60 tisoč evrov
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin