Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 11. 2011,
14.51

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Mariah Carey dieta vadba

Sreda, 9. 11. 2011, 14.51

7 let, 12 mesecev

Mariah Carey ima spet zavidljivo postavo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Mariah Carey, ki je pred šestimi meseci rodila dvojčka Monroe in Moroccan, je v oddaji The Rosie Show, ki jo vodi znana Rosie O'Donnell, razkrila, da je do zdaj izgubila približno 30 kilogramov.

Mariah Carey se je v oddaji The Rosie Show pojavila v oprijetem minikrilu in oprijeti usnjeni jakni, Rosie O'Donnell pa je zanimalo, kako ji je uspelo v šestih mesecih pridobiti takšno zavidljivo postavo. Mariah ji je odgovorila, da je 30 kilogramov izgubila s strogo dieto in vsakodnevno vadbo.

Kako ji je uspelo?

"Takoj po porodu sem imela težave z otekanjem in nabiranjem vode v telesu. Ko sem se znebila odvečne vode, pa sem začela z dieto Jenny Craig," je povedala 42-letna Mariah Carey. Jenny Craig, znana nutricistka, ji je sestavila strogo dieto, ki se je je Mariah vestno držala. "V prvem tednu sem izgubila približno 15 kilogramov, ampak to je bila samo odvečna voda. S toliko vode v telesu so mi vsakdanja opravila predstavljala pravi izziv," je povedala Mariah Carey.

Mariah pa je še zatrdila, da njen novi videz ni posledica tega, ker bi se obremenjevala s težo ali s tem, kaj mislijo drugi. "Nisem shujšala zaradi tega, da bi mi vsi govorili, kako čudovito sem videti. To sem storila zaradi svojega zdravja. To sem spoznala, ko sem bila resnično nemočna, tako kot še nisem bila nikoli v svojem življenju," je Careyjeva še razkrila voditeljici Rosie O'Donnell.

Poleg stroge diete pa je, ko se ji je rana na trebuhu, ki je nastala kot posledica carskega reza, dobro zacelila, začela s telovadbo. Kot pred nosečnostjo je začela s hojo, družbo pa so ji delali njeni psi.

S svojo zavidljivo postavo pa je Mariah Carey vzor drugim ženskam, ki želijo shujšati. Jenny Craig jo je uporabila za promocijo svojega novega dietnega načrta, ki se imenuje Jenny Set Go. V ta namen pa je bil posnet tudi spodnji videospot, v katerem nastopa brhka Mariah Carey.

Ne spreglejte