Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 11. 2022,
10.41

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

1

Natisni članek

kraljeva družina večerja tiara princesa Diana Kate Middleton Camilla Karel III. kralj

Petek, 25. 11. 2022, 10.41

1 leto, 4 mesece

Kate Middleton na državni večerji zablestela z najljubšo tiaro princese Diane

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

1

Kate Middleton | Middletonova je nosila tudi uhane princese Diane z biseri in diamanti ter biserno zapestnico pokojne kraljice Elizabete II., ki se je ujemala z njeno tiaro. | Foto Profimedia

Middletonova je nosila tudi uhane princese Diane z biseri in diamanti ter biserno zapestnico pokojne kraljice Elizabete II., ki se je ujemala z njeno tiaro.

Foto: Profimedia

Nova valižanska princesa Kate Middleton je v torek zvečer navdušila na južnoafriškem državnem banketu, kjer je nosila najljubšo tiaro pokojne princese Diane Lover's Knot.

Middletonova je nosila glamurozno obleko Jenny Packham, katere cena znaša 4.850 evrov. Na državni večerji v čast južnoafriškemu predsedniku Cyrilu Ramaphosu se je pridružila možu princu Williamu, kralju Karlu III., kraljici soprogi Camilli Parker Bowles in drugim članom kraljeve družine.

Tiara Lover's Knot je bila najljubša tiara pokojne princese Diane. | Foto: Profimedia Tiara Lover's Knot je bila najljubša tiara pokojne princese Diane. Foto: Profimedia

Tako Camilla kot Kate sta nosili kraljevski družinski red pokojne kraljice

Bleščečo tiaro z diamanti in biseri na 40-letni novi valižanski princesi vidimo pogosto, gre pa za isto tiaro, ki jo je večino časa nosila pokojna princesa Diana. Middletonova je nosila tudi uhane princese Diane z biseri in diamanti ter biserno zapestnico pokojne kraljice Elizabete II., ki se je ujemala z njeno tiaro.

Kraljica soproga Camilla pa si je za večerjo nadela tiaro iz belgijskega safirja, ki je bila prav tako last pokojne kraljice. To je njena prva krona, odkar je njen mož kralj Karel III. zasedel prestol. Oblekla je kraljevsko modro čipkasto večerno obleko Brucea Oldfielda.

Tako Camilla kot Kate sta na večerji ponosno nosili kraljevski družinski red kraljice Elizabete II., rumeni pas s portretom pokojne monarhinje v njenih mladih letih, ki ga na državniških banketih podeljujejo članicam kraljeve družine.

Kraljica soproga Camilla si je za večerjo nadela tiaro, ki je bila last pokojne monarhinje. To je njena prva krona, odkar je njen mož kralj Karel III. zasedel prestol. | Foto: Profimedia Kraljica soproga Camilla si je za večerjo nadela tiaro, ki je bila last pokojne monarhinje. To je njena prva krona, odkar je njen mož kralj Karel III. zasedel prestol. Foto: Profimedia

Trendi Policija pridržala moškega, ki je v kralja Karla vrgel jajce #video
Kralj Karel III.
Novice Karel III. si je izbral svoja namestnika
kralj Karel II.
Trendi Karel III. prepovedal gosja jetra v vseh kraljevih rezidencah
Ne spreglejte