Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 3. 2014,
11.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

spodnje perilo znane Slovenke Tjaša Kokalj Špela Jereb Marika Savšek

Četrtek, 20. 3. 2014, 11.57

8 let

Kakšno spodnje perilo rade nosijo znane Slovenke (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Na odprtju nove trgovine spodnjega perila smo Špelo Jereb, Tjašo Kokalj, Irino Osypenko Nemec in Mariko Savšek povprašali, na kakšno spodnje perilo prisegajo: stavijo na udobje ali zapeljive čipke?

Spodnje perilo je tisti del garderobe, ki največkrat ostane skrito očem javnosti. Na druženju po odprtju nove prodajalne s spodnjim perilom pa smo si drznili znane Slovenke vprašati, kakšno spodnje perilo jim je všeč, in izvedeli marsikaj zanimivega.

Špela Jereb je za udobje in klasično črno Vodieljica oddaje O na Planet TV Špela Jereb ima najraje udobno spodnje perilo iz naravnih materialov. "V perilu se moram počutiti dobro, zato raje ne nosim čipke, če vem, da bi se v njej ves dan slabo počutila. Všeč mi je ljubko perilo, ki je udobno in je lepo videti."

Pa barve? "Sem za klasiko – črno, rada pa imam tudi barve, a te izberem za posebne priložnosti."

Tjaša Kokalj o svojem "zgornjem premoženju" Kot manekenka je Tjaša Kokalj velikokrat nosila nič kaj zapeljivo spodnje perilo brez šivov in v kožni barvi, ki je za njihovo delo tudi najbolj priročno. Morda si tudi zato zasebno rada privošči več igrivosti pri izbiri spodnjega perila. "Med materiali imam najraje čipko, med barvami pa črno, za posebne priložnosti tudi rdečo barvo. Ta ne sme manjkati na silvestrovo, saj menda prinaša srečo. Tudi kakšne bolj igrive barve imam rada, recimo močno rožnato. Še najmanj nosim perilo v beli barvi."

Ker je Tjaša prava modna navdušenka, ji ni ušel niti trend, s katerim spodnje perilo postaja del stajlinga. "Modrčki že nekaj časa kukajo izpod majic in glede na to, da moje zgornje premoženje ni nič kaj bogato, si to lahko privoščim."

Marika v nosečnosti zamenjala številko perila Nekdanja mis Universe Marika Savšek se družabnih dogodkov rada udeležuje tudi v nosečnosti, mladostne in pisane barve spodnjega perila v novoodprti prodajalni pa so jo navdušile.

"V nosečnosti sem zamenjala eno številko spodnjega perila, zato sem se morala odpraviti po nakupih. Nisem toliko gledala na barve in vzorce kot sem včasih, ampak sem bila pozorna zgolj na udobnost."

Marika ima sicer najraje čim bolj pisano spodnje perilo. "Ne maram preveč resnih barv in krojev, sem bolj za žive barve in igrive vzorce."

Iryna Osypenko: Modrčke nerada nosim Še ena lepotica s popolno postavo, ki jo pogosto vidimo na modnih revijah spodnjega perila in kopalk, Iryna Osypenko Nemec, zasebno prisega na udobno perilo, "recimo spodnje hlačke, ki nimajo šivov. Te se dobro obnesejo, tudi če nosiš zelo oprijete obleke ali hlače."

"Modrčke nerada nosim, ker me tiščijo. Če že, nosim športne modele ali pa modrčke brez kosti. Kosti kdaj kar sama odstranim." Za posebno priložnost, ko njena obleka poudarja zgornji del telesa, izbere tudi modrček, ki privzdigne oprsje.

Iryna pravi, da je tudi zanjo črna večna klasika. Spodnje perilo kožne barve je zelo praktično, če nosiš prosojne ali bele majice, rdeča pa je rezervirana za posebne priložnosti. "Žive barve pa imam najraje pri kopalkah, saj poudarijo zagorelo polt," nas je na poletje spomnila Irina.

Ne spreglejte