Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 9. 2020,
9.50

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,43

29

Natisni članek

Melania Trump Ivana Trump

Torek, 15. 9. 2020, 9.50

3 leta, 7 mesecev

Kaj si Ivana Trump misli o Melanii? Opisala jo je z eno besedo.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,43

29

Melania Donald Ivana | Melania Knauss ter Donald in Ivana Trump leta 2001 na Odprtem prvenstvu ZDA v tenisu. Melania in Donald sta se poročila štiri leta zatem. | Foto Getty Images

Melania Knauss ter Donald in Ivana Trump leta 2001 na Odprtem prvenstvu ZDA v tenisu. Melania in Donald sta se poročila štiri leta zatem.

Foto: Getty Images

Prva žena ameriškega predsednika je s svojimi izjavami razburila gledalce.

Ivana Trump, prva žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je v ponedeljek gostovala v britanski pogovorni oddaji Loose Women. 71-letnica je bila s Trumpom poročena med letoma 1977 in 1992 ter ima z njim tri otroke, to pa je bil njen prvi intervju v živo, odkar je Donald Trump prisegel kot predsednik ZDA.

"Zelo, zelo ponosna sem bila nanj," je dejala o Trumpovi inavguraciji, "poročena sva bila 15 let in želim mu vse najboljše. Vedela sem, da bo odlično opravljal to delo."

Donald in Ivana Trump | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Izjave, ki so sprožile val ogorčenja

Nato pa je poskrbela za obilico ogorčenja tako pri gledalcih kot pri voditeljicah oddaje, ko se je razgovorila o Trumpovih stališčih do priseljencev, pri katerih ga menda povsem podpira. "Je republikanec kot jaz in storil je ogromno, še posebej glede priseljevanja," je izjavila in nadaljevala: "Mnogi se sploh ne oblačijo po ameriško, ampak se oblačijo, kot se. Nimajo služb, kradejo in posiljujejo ženske."

Ko so TV-voditeljice pripomnile, da so njene izjave do marsikoga žaljive, je dejala: "Imam svoje mnenje in Trump ima svoje. Se pa resnično strinjam z vsem, kar počne, kar je storil za nas, za državo in za gospodarstvo." 

Izjave Ivane Trump so na družbenih omrežjih sprožile val razburjenja, v posnetku intervjuja, ki so ga objavili na uradnem kanalu oddaje na YouTubu, pa so ta del pogovora izrezali (preskok pri 4. minuti in 44 sekundah):

Intervju se je nato nadaljeval v bolj spravljivem tonu, voditeljice so Ivano med drugim povprašale, ali je že kdaj srečala zdajšnjo Trumpovo ženo Melanio in kaj si misli o njej. Ob tem je Ivana postala precej redkobesedna.

Kakšna je Melania? Tiha.

Dejala je, da je Melanio "seveda" spoznala, na vprašanje, ali Slovenka dobro opravlja delo prve dame ZDA, pa je z oklevanjem odgovorila: "Nisem prepričana. Je zelo tiha, gre tja, kamor mora iti. Tiha je."

Oglejte si še:

Melania Ivanka
Trendi Vojna v Beli hiši: Melania je Ivanko Trump označila za "kačo"
Trendi Požgana Melania Trump ni šla na odpad, temveč v galerijo #video
Ne spreglejte