Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 12. 2023,
22.09

Osveženo pred

7 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,85
smrt Julia Roberts Matthew Perry

Natisni članek

Torek, 5. 12. 2023, 22.09

7 mesecev, 2 tedna

Julia Roberts prvič spregovorila o smrti Matthewa Perryja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,85
Matthew Perry, Julia Roberts | Nekdanji par se je spoznal na snemanju serije Prijatelji, v kateri je Robertsova igrala Perryjevo partnerko. | Foto Guliverimage

Nekdanji par se je spoznal na snemanju serije Prijatelji, v kateri je Robertsova igrala Perryjevo partnerko.

Foto: Guliverimage

Julia Roberts je v intervjuju za Entertainment Tonight prvič spregovorila o smrti Matthewa Perryja, s katerim sta bila v zvezi šest mesecev. "Nenadna smrt nekoga tako mladega je srce parajoča," je dejala.

O svojem nekdanjem partnerju in sodelavcu, ki je umrl 28. oktobra, na njen rojstni dan, je povedala: "Mislim, da nam vsem pomaga, da cenimo to, kar imamo, in da nadaljujemo na pozitiven način, kolikor lahko."

Par sta bila med letoma 1995 in 1996

Nekdanji par se je spoznal na snemanju serije Prijatelji, v kateri je Robertsova igrala Perryjevo partnerko. To naj bi bil tudi njen edini pogoj, da je vlogo v seriji sprejela. Kasneje sta se zaljubila ter bila par šest mesecev med letoma 1995 in 1996.

O njuni romanci je v svoji knjigi spominov, ki jo je izdal lani novembra, pisal tudi Matthew Perry. Pojasnil je, da ji je, še preden sta se spoznala, poslal šopek vrtnic s sporočilom: "Edino, kar je bolj vznemirljivo od obeta, da boš sodelovala v seriji, je to, da imam zdaj izgovor, da ti pošljem rože." 

Na njun odnos je močno vplival njegov boj z odvisnostjo od drog in alkohola. To naj bi bil tudi povod za razhod, saj se mu je zdelo, da ni dovolj dober zanjo. "Razmerje z Julio Roberts je bilo zame preveč. Ves čas sem bil prepričan, da me bo zapustila. Nisem bil dovolj dober zanjo, nikoli ne bi mogel biti. Bil sem zlomljen, skrivljen, nevreden ljubezni. Da bi se izognil neizogibni agoniji, ko bi jo izgubil, sem prelepo in izjemno Julio Roberts zapustil," je zapisal v avtobiografiji z naslovom Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.

Preberite tudi:

Matthew Perry
Trendi Vzrok smrti igralca Matthewa Perryja še ni znan
Matthew Perry in Julia Roberts
Trendi Umrl je na rojstni dan Julie Roberts, ki jo je zapustil po šestih mesecih zveze
Matthew Perry
Trendi Zvezdnika serije Prijatelji Matthewa Perryja pokopali v Los Angelesu
Ne spreglejte