Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 10. 2023,
19.54

Osveženo pred

6 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,96

Natisni članek

igralec manekenka Irina Shayk zvezdniki razmerje Gigi Hadid Bradley Cooper

Ponedeljek, 9. 10. 2023, 19.54

6 mesecev, 3 tedne

Igralec večerjal z dobro prijateljico svoje bivše #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,96
Bradley Cooper | Bradley Cooper je bil med letoma 2015 in 2019 v razmerju z rusko manekenko Irino Shayk, s katero ima šestletno hčer Leo. | Foto Guliverimage

Bradley Cooper je bil med letoma 2015 in 2019 v razmerju z rusko manekenko Irino Shayk, s katero ima šestletno hčer Leo.

Foto: Guliverimage

Igralca Bradleyja Cooperja so pred dnevi opazili v družbi ene najlepših svetovno znanih manekenk Gigi Hadid, ki so jo dalj časa sicer povezovali s Cooperjevem igralskim kolegom Leonardom DiCapriem.

Oseminštiridesetletni Cooper in 28-letna Hadidova sta minuli četrtek skupaj večerjala v italijanski restavraciji Via Carota v New Yorku. Ob odhodu so ju opazili fotografi in ugotovili, da sta se iz restavracije odpeljala v istem avtomobilu.

Gigi Hadid in Bradley Cooper ob odhodu iz newyorške restavracije Via Carota | Foto: Profimedia Gigi Hadid in Bradley Cooper ob odhodu iz newyorške restavracije Via Carota Foto: Profimedia

Več mesecev se je dobivala z Leonardom DiCaprijem

Manekenko Gigi Hadid so več mesecev sicer povezovali z Leonardom DiCaprijem, s katerim pa svojega razmerja nista obešala na veliki zvon. "Odnos Gigi in Lea je prijateljski, spogledljiv in skromen. Vidita se, ko se lahko, in se družita, ko to obema ustreza, ampak Gigi daje prednost svoji hčerki in službi," je pred meseci za Entertainment Tonight povedal vir blizu para. Hadidova ima namreč triletno hčer Khai, ki se ji je rodila v razmerju z glasbenikom Zaynom Malikom.

Gigi Hadid so več mesecev povezovali z Leonardom DiCapriem, s katerim svojega razmerja nista obešala na veliki zvon. | Foto: Profimedia Gigi Hadid so več mesecev povezovali z Leonardom DiCapriem, s katerim svojega razmerja nista obešala na veliki zvon. Foto: Profimedia

Z bivšo partnerko skupaj v Benetkah

Bradley Cooper je bil med letoma 2015 in 2019 v razmerju z rusko manekenko Irino Shayk, s katero ima šestletno hčer Leo. Pred kratkim sta se skupaj udeležila tudi slovitega filmskega festivala v Benetkah. Shaykova je sicer dobra prijateljica Hadidove, skupaj sta namreč sodelovali na številnih modnih revijah, med drugim tudi za modno znamko Victoria's Secret. 

Sedemintridesetletno rusko manekenko pa že dalj časa povezujejo s pred kratkim ločenim zvezdnikom ameriškega nogometa Tomom Bradyjem, ki je marca lani sporočil, da se po 13 letih zakona ločuje od brazilske manekenke Gisele Bundchen.

Gigi Hadid in Irina Shayk sta že več let dobri prijateljici. Skupaj sta namreč sodelovali na številnih modnih revijah, med drugim tudi za modno znamko Victoria's Secret.  | Foto: Profimedia Gigi Hadid in Irina Shayk sta že več let dobri prijateljici. Skupaj sta namreč sodelovali na številnih modnih revijah, med drugim tudi za modno znamko Victoria's Secret.  Foto: Profimedia

Preberite tudi:

Bradley Cooper in Irina Shayk
Trendi Presenečenje: zvezdnik vendarle v Benetkah, prišel je v družbi bivše #foto
Maestro
Trendi Zvezdnikov umetni nos razburja: je res stereotipno "judovski"?
Gigi Hadid
Trendi Na počitnicah aretirali eno od najslavnejših manekenk na svetu
Ne spreglejte