SiolNET. Trendi Svet znanih
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Grozljiv pripetljaj: igralčeva hči se je zbodla z iglo, najdeno v parku

0,53

termometer

Znan je razlog, zakaj igralec Bruce Willis izolacije ni preživljal s soprogo Emmo Heming Willis, temveč z nekdanjo ženo Demi Moore. Emma je namreč z njunima hčerkama obtičala v Los Angelesu, ker se je ena od deklic zbodla z iglo, ki jo je našla med igro v parku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

V načrtu je bilo, da celotna družina Willis tedne izolacije preživlja skupaj. V Idaho, kjer ima igralka Demi Moore svoj dom, je tako že v začetku aprila najprej pripotoval njen nekdanji soprog Bruce Willis, tam so se jima pridružile tudi njune tri že odrasle hčerke Rumer, Tallulah in Scout.

Nekaj dni kasneje bi se morala nekdanjima zakoncema Willis, ki že vsa leta ostajata v prijateljskih odnosih, pridružiti še zdajšnja igralčeva soproga Emma Heming Willis z njunima hčerkama. A nekaj dni pred letom iz Los Angelesa v Idaho se je zgodil grozljiv pripetljaj, je v najnovejšem podcastu razkrila 28-letna Scout Willis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski) on

"Moja mačeha bi morala z mojima sestricama prav tako priti sem do nas. A je ena od sestric, s katero očitno še nista imela pogovora o rabljenih iglah, v parku našla iglo in jo skušala zapičiti v svoj čevelj, pri čemer se je zbodla v nogo. Tako da je moja mačeha ostala v Los Angelesu, saj jo je peljala k zdravniku in čakala na izvide preiskav. Moj oče je sem k nam pršel nekaj dni pred tem, potem je nastala cela zmeda z letalskim prometom in tako je morala mačeha ostati v LA-ju z mojima malima sestrama," je povedala.

Bruce Willis in Demi Moore sta bila poročena od leta 1988 do 1998, ko sta naznanila, da se razhajata, nato pa sta se dve leti pozneje tudi uradno ločila. Bruce se je z zdajšnjo soprogo Emmo poročil leta 2009, skupaj imata dve hčerki: osemletno Mabel in petletno Evelyn.

Bruce in Demi Trendi 20 let po ločitvi slavna igralca skupaj pristala v samoizolaciji Tallulah Willis, Demi Moore Trendi Najtemnejše obdobje Demi Moore: hčerke so pretrgale vse stike z njo #video bruce willis Planet TV Bruce Willis se še ne bo upokojil

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin