Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
25. 11. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

Natisni članek

Morgan Freeman Helen Mirren akcijski film film akcija Bruce Willis

Nedelja, 25. 11. 2018, 4.00

5 let, 5 mesecev

Bruce Willis se še ne bo upokojil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32
bruce willis | Foto cover images

Foto: cover images

Bruce Willis je skorajda že sinonim za akcijske filme. Zaigral je v več kot 80 filmih in o upokojitvi ni ne duha ne sluha. Če bi se že odločil za počitek, bi bil najverjetneje ta videti tako, kot je videti v filmu Upokojeni, oboroženi, nevarni (Red), ki je danes na sporedu ob 20. uri - prav nič sproščujoče.

Film govori o nekdanjemu agentu Cie Franku Mosesu (Bruce Willis), ki živi umirjeno samsko življenje, dokler se lepega dne ne prikaže z novo tehnologijo do zob oborožena skupina, ki ga namerava ubiti. Ker so razkrili njegovo identiteto in ker je v nevarnosti tudi življenje dekleta, ki mu je zelo pri srcu (Mary-Louise Parker), Frank skliče svojo nekdanjo ekipo, ki jo sestavljajo Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) in Victoria (Helen Mirren). Zaradi skrivnosti, do katerih so se dokopali med službovanjem, so zdaj pomembne tarče nekdanjih delodajalcev. Podtaknili so jim atentat, zato morajo združiti svojo prebrisanost, prekaljenost in sposobnost timskega dela, da ostajajo korak pred smrtonosnimi zasledovalci. Skupina se skupaj s civilistko poda na nemogočo nalogo s ciljem vlomiti v štab Cie, kjer bodo odkrili eno največjih zarot v zgodovini ameriške vlade.

Akcijskega igralca sicer povezujemo z mišicami, psihično močjo in željo po maščevanju ter pravici, a je v resničnem življenju še več kot to. S precej mlajšo ženo ima lepo življenje in uživa v družbi svojih dveh hčerkic, ki ju imata skupaj. Na njenem profilu na Instagramu ne manjka fotografij njihovega skupnega preživljanja časa in videti je, da se imajo lepo. 

bruce willis | Foto:

Marsikdo pa ne ve, da možatega igralca navdušuje predvsem kupovanje nepremičnin, njihova prenova in tudi prodaja.

Pred kratkim je končno prodal svojo počitniško hišo v Idahu, ki jo je pred desetimi leti prodajal za astronomskih 15 milijonov dolarjev, letos pa ceno znižal na 5,5 milijona.

Nocoj ob 20.00 si na Planetu oglejte Brucov film Upokojeni, oboroženi, nevarni, prihodnjo nedeljo pa bo na sporedu tudi nadaljevanje filma.
Planet TV Nedeljska akcija z Upokojenimi, oboroženimi, nevarnimi

 

 

 

Ne spreglejte