SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FILM

Nedeljska akcija z Upokojenimi, oboroženimi, nevarnimi

0,02

termometer

Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich in Helen Mirren v vlogah nekdanjih tajnih agentov Cie dokažejo, da upokojenci še zdaleč niso za v staro šaro. Uspešnica bo na sporedu v nedeljo, 24. novembra, ob 20.00 na Planetu.

Red, 2010

V nedeljo, 25. novembra, ob 20.00 na Planet TV

Akcijska komedija

Režija: Robert Schwentke

Igrajo: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Karl Urban, Brian Cox, Richard Dreyfuss

Zgodba:

Nekdanji agent Cie Frank Moses (Willis) živi umirjeno samsko življenje, dokler se lepega dne ne prikaže z novo tehnologijo do zob oborožena skupina, ki ga namerava ubiti. Ker so razkrili njegovo identiteto in ker je v nevarnosti tudi življenje dekleta, ki mu je zelo pri srcu (Parker), Frank skliče svojo nekdanjo ekipo, ki jo sestavljajo Joe (Freeman), Marvin (Malkovich) in Victoria (Mirren).

Zaradi skrivnosti, do katerih so se dokopali med službovanjem, so zdaj pomembne tarče nekdanjih delodajalcev. Podtaknili so jim atentat, zato morajo združiti svojo prekanjenost, prekaljenost in sposobnost moštvenega dela, da ostajajo korak pred smrtonosnimi zasledovalci. Moštvo se skupaj s civilistko poda na nemogočo nalogo s ciljem vlomiti v štab Cie, kjer bodo odkrili eno največjih zarot v zgodovini ameriške vlade.

Film ima na IMDb oceno 7,1 in je bil nominiran za zlati globus.

Upokojeni, oboroženi, nevarni

Gladiator Planet TV Nedeljska filmska klasika: Gladiator Osamljeni jezdec Planet TV V nedeljo ob 22.10: Osamljeni jezdec
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin