Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 11. 2019,
11.09

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,48

2

Natisni članek

Demi Moore Rumer Willis Scout Willis Tallulah Willis droge

Torek, 5. 11. 2019, 11.09

4 leta, 5 mesecev

Najtemnejše obdobje Demi Moore: hčerke so pretrgale vse stike z njo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,48

2

"Sonce je zašlo in prikazala se je pošast," je obdobje, ko je Demi Moore po letih treznosti spet zabredla v alkohol in droge, opisala ena od njenih hčerk.

Igralka Demi Moore je pred kratkim izdala avtobiografijo Inside Out, v kateri razkriva pretresljive podrobnosti iz svojega življenja od otroštva naprej. Ena od rdečih niti, ki se vleče čez vse njeno življenje, je odvisnost od opojnih substanc - najprej je bila odvisnica njena mati, pozneje je v alkohol in droge zapadla tudi sama.

Demi Moore
Trendi Pri 15 letih jo je posilil moški, ki je njeni mami plačal za to

Prvič je bila na kliniki za odvajanje sredi 80. let in naslednjih 20 let se ni dotaknila ne alkohola ne drog, med zakonom z igralcem Ashtonom Kutcherjem pa je padla nazaj v začarani krog odvisnosti.

Z Ashtonom Kutcherjem sta bila poročena od leta 2005 do leta 2013. | Foto: Reuters Z Ashtonom Kutcherjem sta bila poročena od leta 2005 do leta 2013. Foto: Reuters

"Sonce je zašlo in prikazala se je pošast," je igralkina najmlajša hčerka Tallulah Willis opisala to obdobje v spletni pogovorni oddaji z igralko Jado Pinkett-Smith, v kateri je nastopila z Demi Moore in starejšo sestro Rumer Willis

Demi Moore and Her Daughters

For the first time, Demi Moore and daughters Rumer & Tallulah Willis come to the Table to share intimate details about Demi’s best-selling memoir “Inside Out,” the difficulties of their traumatic mother-daughter relationship, Demi's life threatening addiction, as well as the men in her life and why their family didn’t speak for three years.

Posted by Red Table Talk on Monday, November 4, 2019

"Spomnim se tesnobe, ki sem jo občutila, ko so njene oči postajale vse bolj priprte, ko je začela drugače govoriti. Ko ni bila trezna, je bila tudi bolj ljubeča do mene," je še povedala Tallulah.

Tallulah Willis in Demi Moore leta 2008 | Foto: Cover Images Tallulah Willis in Demi Moore leta 2008 Foto: Cover Images

Še bolj neposredno se je z materinim jemanjem drog soočila Rumer, najstarejša od treh hčerk, ki jih je Demi Moore imela z igralcem Bruceom Willisom. Kot je igralka razkrila že v avtobiografiji, je leta 2012 na neki zabavi, na kateri je bila skupaj z Rumer, doživela napad, ki je bil posledica slabe reakcije na droge.

"Inhalirala sem malo smejalnega plina in pokadila nekaj trave," je zapisala v knjigi, "ni bilo nič divjega in nisem se predozirala. Bila je le čudna reakcija, napad, ki menda ni nič nenavadnega, če vdihuješ smejalni plin. Sem pa močno prestrašila Rumer, ko me je videla na tleh, komaj pri zavesti. Mislila je, da bom umrla tam pred njenimi očmi."

Rumer Willis in Demi Moore leta 2012 | Foto: Reuters Rumer Willis in Demi Moore leta 2012 Foto: Reuters

Po tem incidentu sta igralkini hčerki Tallulah in Scout pretrgali vse stike in kar tri leta nista govorili z njo, Rumer pa je nihala med obdobji, ko z materjo ni govorila, in obdobji, ko je želela zakrpati družinske odnose. V tem času se je Demi Moore razšla s Kutcherjem in sčasoma s hčerkami spet vzpostavila dober odnos, januarja pa bo minilo osem let, odkar je spet popolnoma trezna.

Preberite še:

Demi Moore
Planet TV Demi Moore: Bila sem odvisna od Ashtona #video
Ne spreglejte