Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 1. 2022,
22.29

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,72

Natisni članek

Adele Rebel Wilson dieta

Četrtek, 13. 1. 2022, 22.29

2 leti, 3 mesece

Bolj in manj uporabni zvezdniški triki za hujšanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,72
rebel | Foto Instagram

Foto: Instagram

Igralka Rebel Wilson je ena od tistih zvezdnic, ki so v zadnjem obdobju izgubile veliko kilogramov. Njen trik je zelo preprost: ura hoje na dan. Poiskali smo še nekaj bolj in manj uporabnih nasvetov, kako izgubiti kilograme in začeti novo leto s kakšnim kilogramom manj.

Igralka Rebel Wilson rada govori o preobrazbi svojega telesa. Med drugim je delila izjemno preprosto vadbo, ki ji je pomagala doseči zastavljen cilj. Igralka je namreč izgubila 34 kilogramov! Njen cilj je bil, da bi živela bolj zdravo življenje. Zdravnik ji je med drugim svetoval, da je najboljši način, kako izgubiti telesno maščobo, hoja. Ni nujno, da je visoko intenzivna ali hoja navkreber, zgolj preprosta ura hoje na dan. "Včasih je najpreprostejša stvar, kot je hoja ure na dan, najprijaznejša stvar za vaše telo in vaše telo se bo na to odzvalo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Igralka in pevka Jennifer Hudson je izgubila 30 kilogramov. Nekdanja tekmovalka šova American Idol je osupnila s svojim nastopom na rdeči preprogi, saj je izgubila več kot 30 kilogramov in še vedno ohranja novo težo.

Jennifer hudson | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Njen trik za ohranjanje teže je, da zelo dobro pazi na to, kaj vnaša v svoje telo, še posebej nadzoruje velikost porcij. Pravi, da zelo rada igra košarko kar na domačem igrišču. Po poročanju tujih medijev je na njenem jedilniku veliko sadja, jogurta, piščančjega mesa in nekaj kock čokolade.

Slavna britanska glasbenica Adele je v dobrih dveh letih shujšala za okoli 45 kilogramov.

Adele | Foto: Guliverimage/AP Foto: Guliverimage/AP Redno je začela trenirati zato, ker ji je telovadba pomagala ohraniti duševno zdravje, saj si je s fizično močjo telesa okrepila tudi čustva in um. S telesno vadbo je postala zasvojena. "Zjutraj dvigam uteži, popoldne grem ponavadi na pohod ali boksam, zvečer pa naredim kardio trening." 

A če vseeno potrebujete nekaj hitrega, so spodaj nasveti slavnih.

Pevka Beyoncé je pred snemanjem filma Sanjske punce dosledno izpeljala dieto "master cleanse" oziroma generalno čiščenje, ki je sestavljena zgolj iz limoninega soka, javorovega sirupa in kajenskega popra.

Beyonce | Foto: Reuters Foto: Reuters Namen te stroge diete je temeljito očistiti telo in pospešiti izgubo telesne teže.

Reese Witherspoon se je odločila za dieto z otroško hrano, ki jo je zasnovala trenerka zvezdnikov Tracy Anderson.

Reese | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Vključuje 14 lončkov otroške hrane z enim dodanim nizkokaloričnim obrokom vsak dan. 

Megan Fox je prepričana, da z rednim pitjem jabolčnega kisa skrbi za zdravje svojega telesa, saj ta popolnoma očisti telesni ustroj.

Slavna pevka Christina Aguilera se je odločila za barvno dieto. Ob ponedeljkih so na njenem jedilniku samo oranžne jedi. Torek je zelen. Sreda rumena. Četrtek rdeč. Petek vijoličast. Sobota rjava. Nedelja bela. Seveda tudi pri njej ne gre brez štetja kalorij.

Christina Aguilera | Foto: Reuters Foto: Reuters

Med slavnimi je zelo priljubljena dieta Keto dieta, ta prehrana temelji na nizki vsebnosti ogljikovih hidratov, z visoko vsebnostjo maščob in beljakovin. Običajno izključuje enostavne ogljikove hidrate, žita, mlečne izdelke, sojo, večino sadja in škrobno zelenjavo.

Preberite še:

Main_photo
Trendi Brez diete in telovadbe je v treh tednih izgubila 25 kilogramov. Kako je to mogoče?
Rebel Wilson
Trendi Rebel Wilson: Za Hollywood sem zanimiva le kot zabavna debeluška
Trendi Adele spregovorila o ločitvi, novem partnerju, dramatični izgubi teže in alkoholu
Ne spreglejte