Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 12. 2021,
21.37

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,09

2

Natisni članek

hujšanje Rebel Wilson

Sreda, 8. 12. 2021, 21.37

2 leti, 4 mesece

Rebel Wilson: Za Hollywood sem zanimiva le kot zabavna debeluška

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,09

2

Rebel Wilson | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

Rebel Wilson, ki zadnje čase polni naslovnice s svojo novo postavo in načinom življenja, je priznala, da se Hollywood ni strinjal z njeno spremembo, saj je denar prinašala kot zabavna debeluška.

41-letna Rebel Wilson se je leta 2020 odločila, da bo spremenila način življenja in nekaj naredila za svoje zdravje. Posledica tega je, da je shujšala za več kot 35 kilogramov. Igralka je v intervjuju za BBC povedala, da se vsi niso strinjali z njenimi načrti o preobrazbi.

"Moja lastna ekipa v Hollywoodu me je močno zavrnila, ko sem sporočila, da bom naredila nekaj za svoje zdravje in spremenila svoje življenje. Zanimalo jih je, zakaj želim to storiti, čeprav kot smešno debelo dekle prinašam milijone dolarjev."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Njena prelomna vloga samozavestne, živahne in malo trčene Avstralke Debele Amy v filmu Prava nota iz leta 2011 je bila dokaz, da ji videz prinaša slavo. In čeprav je z vlogo potrdila, da je ena najboljših hollywoodskih komičnih igralk, je za BBC pojasnila, da je vedela, da nima pravega odnosa do hrane in da bo morala nekaj spremeniti.

"Vedno sem bila kljub debelosti zelo samozavestna in imela sem se rada. Na rdečih preprogah sem bila dvakrat ali celo trikrat težja od drugih igralk, a sem se še vedno počutila samozavestno," je pojasnila. "Vendar sem globoko v sebi vedela, da nekatera moja čustvena prehranjevalna vedenja niso zdrava. Vsak večer sem namreč potrebovala kozarec sladoleda ... To sem bila jaz, nekako sem omrtvičila čustva ob uživanju hrane, ki ni bila najbolj zdrava stvar."

Rebel Wilson | Foto: Reuters Foto: Reuters Odkar je shujšala, je deležna skoraj še večje pozornosti medijev. "To je zanimivo," je povedala za BBC. "Zakaj so ljudje tako obsedeni s tem? Z ženskami, zlasti z njihovim videzom. Vem, kako je biti ženska, ki je bila za večino ljudi pravzaprav nevidna, ker ni bila videti tradicionalno lepa. Neumno je sploh poskusiti ustrezati tem merilom. Bolje je biti najbolj zdrava različica sebe."

Wilsonova je spregovorila tudi o diagnozi sindroma policističnih jajčnikov (PCOS), hormonske motnje, ki lahko povzroči menstrualne nepravilnosti, čezmerno rast las, akne in debelost. Povedala je, da je bila ta diagnoza razlog, da je spremenila življenjski slog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

"Ne moreš deliti vsega, še posebej ne na družbenih omrežjih. Vendar poskušam deliti ravno toliko, da lahko ljudje razumejo nekaj bojev, skozi katere sem šla," je dejala o svoji odločitvi, da bo odprta glede diagnoze. "Razlog, da to delim, je upanje, da pomagam ljudem."

Priznala je tudi, da zdaj končno razmišlja o družini. Ko se je posvečala karieri, ji to sploh ni prišlo na pamet.

Preberite še:

Trendi Igralka močno shujšala: "Ali preostali ljudje to doživljajo ves čas?"

 

Ne spreglejte