Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 5. 2021,
9.44

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,89

2

Natisni članek

Ben Affleck Jennifer Lopez Alex Rodriguez

Ponedeljek, 17. 5. 2021, 9.44

2 leti, 11 mesecev

Alex Rodriguez "šokiran in žalosten" zaradi Jenniferine zveze z Affleckom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,89

2

Jennifer Lopez, Ben Affleck | Ben in Jennifer še nista uradno potrdila ponovne zveze. | Foto Reuters

Ben in Jennifer še nista uradno potrdila ponovne zveze.

Foto: Reuters

Upokojeni igralec bejzbola naj bi po razhodu s pevko še vedno upal na obnovitev zveze, a ga je novica, da je spet z Benom Affleckom, povsem potrla.

Ben Affleck Jennifer Lopez
Trendi Sta se po 17 letih znova našla Jennifer Lopez in Ben Affleck?

Pevka in igralka Jennifer Lopez ni dolgo objokovala razmerja z upokojenim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom. Že nekaj tednov se namreč poroča, da je spet v zvezi z nekdanjim izbrancem Benom Affleckom, s katerim sta bila par že med letoma 2002 in 2004.

Tabloidi so ju takrat naslavljali s skovanko Bennifer in jima sledili na vsakem koraku, zato so številni navdušeni nad obnovitvijo zveze. A Rodriguez malo manj, saj je po pisanju ameriških medijev pretresen, da se je Jennifer tako hitro pobrala.

"Resnično je verjel, da se bosta lahko spet zbližala in ponovno zgradila razmerje. Skušal je vzpostaviti stik z njo, iti na zmenek, ona pa je precej hladna," razkrivajo viri in dodajajo, da Jennifer nima "prav nobenega interesa, da bi se spet zbližala z  Rodriguezom". Rodriguez, javnosti poznan tudi z vzdevkom A-Rod, pa je medtem "šokiran in užaloščen" zaradi poročanja o Jennifer in Benu.

J. Lo in A-Rod bi se morala lani poročiti, a jima je pandemija prekrižala načrte. | Foto: Getty Images J. Lo in A-Rod bi se morala lani poročiti, a jima je pandemija prekrižala načrte. Foto: Getty Images

Izgubil je njeno zaupanje, zato ga noče več nazaj

Časniki ob tem še poročajo, da naj bi imela 51-letna zvezdnica že dlje časa velike pomisleke glede zveze in poroke z Rodriguezom, ki se ga še vedno trdno drži sloves nezvestega partnerja. Viri blizu pevke so kmalu po prekinitvi zaroke dejali, da "ni pomembno, ali jo je varal ali ne", ter da Jennifer "preprosto noče prenašati strahu, da jo morda bo".

Tik pred koncem zveze so Rodriguezu pripisali afero z igralko Madison LeCroy, kar je ona sicer zanikala, a menda ni zaleglo pri Jennifer. "Ko je njeno zaupanje porušeno, se ne bo več obnovilo," je ob tem pojasnil vir blizu nje. 

J.Lo in A-Rod sta se razšla po štirih letih zveze, od česar sta bila zadnji dve leti zaročena. Poroko sta načrtovala za lansko leto, a sta jo morala zaradi pandemije in ukrepov, povezanih z njeno zajezitvijo, dvakrat prestaviti.

Preverite tudi:

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez
Trendi Znan razlog za konec: Jennifer Lopez ni več mogla zaupati Alexu Rodriguezu
Alex Rodriguez, Jennifer Lopez
Trendi Jennifer Lopez in Alex Rodriguez končno potrdila: zaroke je konec
Ne spreglejte