Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 5. 2023,
12.32

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,87

9

Natisni članek

UEFA Nina Čeferin hčerka poroka Aleksander Čeferin

Ponedeljek, 22. 5. 2023, 12.32

11 mesecev

Poročila se je hči Aleksandra Čeferina

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,87

9

Družina Čeferin | Družina Čeferin na predstavitvi biografije Petra Čeferina Nespodobni odvetnik leta 2018. Od leve proti desni: Jaka Benedik, Nina Čeferin, Barbara Čeferin, Aleksander in Ana Čeferin. | Foto Mediaspeed

Družina Čeferin na predstavitvi biografije Petra Čeferina Nespodobni odvetnik leta 2018. Od leve proti desni: Jaka Benedik, Nina Čeferin, Barbara Čeferin, Aleksander in Ana Čeferin.

Foto: Mediaspeed

Pretekli konec tedna je predsednik Uefe Aleksander Čeferin svojo hčerko Nino pospremil v zakonski stan.

Poročni obred, ki je bil zasebne narave, naj bi bil, sodeč po fotografijah, ki so jih na družbenih omrežjih delili nekateri povabljeni gostje, v Vili Vipolže v Goriških brdih.

Nina Čeferin, ki je tako kot njen oče Aleksander Čeferin po izobrazbi pravnica, se je poročila z dolgoletnim partnerjem Jakom Benedikom. Nevesta je nosila preprosto poročno belo obleko z ozkim životcem in bogato nabranim širokim krilom, k obredu pa jo je pripeljal oče Aleksander, ki je nosil elegantno modro obleko, poročajo Slovenske novice.

Poroka
Trendi Slovenska vplivnica se je poročila #foto

Nina Čeferin v ospredju v rdeči obleki, za njo stoji njen izbranec Jaka Benedik. Od leve proti desni: Peter Čeferin ml., Gaja Čeferin, Hana Čeferin, Ana Čeferin, Jaka Benedik, Nina Čeferin ter Barbara Čeferin. | Foto: Mediaspeed Nina Čeferin v ospredju v rdeči obleki, za njo stoji njen izbranec Jaka Benedik. Od leve proti desni: Peter Čeferin ml., Gaja Čeferin, Hana Čeferin, Ana Čeferin, Jaka Benedik, Nina Čeferin ter Barbara Čeferin. Foto: Mediaspeed

Nina je leta 2018 magistrirala na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani in se istega leta zaposlila kot odvetniška pripravnica v Odvetniški družbi Čeferin, Pogačnik, Novak, Koščak in partnerji. Del pripravništva je opravila tudi pri Višjem sodišču v Ljubljani, je zapisano na spletni strani omenjene odvetniške družbe.

Lea Sirk
Trendi Slovenska pevka se je poročila #foto
Jasmina Šmarčan
Trendi Slovenska glasbenika stopila pred oltar #foto
Ne spreglejte