Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 9. 2022,
15.38

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,17

1

Natisni članek

športni avtomobil TikTok influencer Rusija

Petek, 2. 9. 2022, 15.38

1 leto, 7 mesecev

19-letni ruski vplivnež, ki je dobil vzdevek "Mini Khabib"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,17

1

Hasbulla Magomedov in Khabib Nurmagomedov | Svojo ljubezen do borilnih veščin je želel izraziti v sporu z Abdujem Rozikom. | Foto Profimedia

Svojo ljubezen do borilnih veščin je želel izraziti v sporu z Abdujem Rozikom.

Foto: Profimedia

Hasbulla Magomedov je eden od največjih zvezdnikov današnjega časa, saj ima na TikToku kar 4,7 milijarde ogledov. Kjerkoli se pojavi, pritegne ogromno pozornosti svojih sledilcev in fotografov, zato mora imeti celo svoje telesne stražarje.

Magomedov, vplivnež iz ruskega Dagestana, je zaslovel konec leta 2020, ko je na Instagramu in TikToku začel objavljati videe, v katerih izvaja drzne podvige in potegavščine. Pozornost je pritegnil z izzivanjem uglednih zvezdnikov UFC. Med drugim je v boj pozval prvaka MMA Conorja McGregorja in se spoprijateljil z ruskim borcem Khabibom Nurmagomedovom, zaradi česar so mu oboževalci nadeli vzdevek "Mini Khabib". 

Pridobil si je množico sledilcev

Z edinstvenim videzom, pritlikavo postavo in samozavestjo si je kmalu pridobil množico sledilcev. Na Instagramu ima tako na primer 2,1 milijona sledilcev, na TikToku pa 4,7 milijarde ogledov.

"Ljudje se pritožujejo nad vsem v življenju, jaz pa poskušam uživati vsak dan in delati stvari, ki jih imam rad. Res moraš ostati pozitiven. Ko sem postal 'znan', je po eni strani moje življenje postalo boljše, po drugi strani pa je veliko bolj zapleteno. Mislim, da ljudje vidijo, da sem si poskušal ustvariti dobro življenje, za kar sem jim neskončno hvaležen," je dejal v nedavnem intervjuju za The Sydney Morning Herald.

Decembra 2021 je lansiral celo risanko o sebi, ki jo zdaj promovira na turneji po Avstraliji.

@neshy_nessy ah my hasbulla why 😅😂😁#viral #foryou #humor #hasbulla #fyp #boxer #money #memes #police ♬ оригинальный звук - qxkaarma

Ker kjerkoli se pojavi, pritegne veliko pozornosti, mora imeti ob sebi tudi telesne stražarje. | Foto: Profimedia Ker kjerkoli se pojavi, pritegne veliko pozornosti, mora imeti ob sebi tudi telesne stražarje. Foto: Profimedia

Njun spopad bi bil neetičen

Svojo ljubezen do borilnih veščin je želel izraziti v sporu z Abdujem Rozikom, ki je podobno kot 19-letnik zaslovel zaradi svojega videza. Zvezdnika, ki v višino merita le dober meter, sta svoj spor želela rešiti z boksom, a jima je to preprečila ruska organizacija za ljudi, rojene s pomanjkanjem rastnega hormona, ta je njun fizični spopad označila za neetičnega.

@haymakers #Hasbulla vs #Abdurozik ♬ original sound - Haymakers

Chanel, torbica
Trendi Tako jezne so ruske vplivnice na Chanel
Planet 18
Planet TV Kako biti v koraku s časom? #video
Trendi Zloglasni nasilnež in šovinist, ki je obiskal tudi Ljubljano
Ne spreglejte