Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 10. 2014,
7.58

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

toplice krompirjeve počitnice Sava turizem kopanje

Petek, 10. 10. 2014, 7.58

2 leti, 10 mesecev

Toplice niso za družine? Razbijamo mite o toplicah!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
O toplicah kroži nemalo mitov - da so toplice zgolj za seniorje, da je v bazenih vedno gneča in da se v toplicah nič ne dogaja. V tednu otroka smo preverili, ali drži mit, da toplice niso za družine.

Kako do najzabavnejših počitnic za otroke

Čofotanje v bazenih in rajanje po toboganih, kolesarjenje po bližnjih gričih in okušanje najboljše hrane na svetu. Sliši se kot pravi raj, v katerem uživa vsa družina.

Iščete idejo, kako bi preživeli krompirjeve počitnice? Za vas imamo predlog, ki bo uspešen ne glede na to, ali bo zunaj sijalo sonce ali se bo vlekla kisla jesenska megla. Preverili smo ponudbo Sava Hotels & Resorts in se prepričali, zakaj so to jesen toplice najbolj in.

Vreme za kopanje je vedno pravo

Zelo hitro smo se lahko na lastne oči prepričali, da so vodni parki tudi jeseni priljubljeni med malimi in velikimi "čofotalci". Terme 3000 in Terme Ptuj, kjer se kalijo mladi pogumneži, ponujajo največ pokritih vodnih površin in tobogane, ki so odprti vse leto. Terme Banovci so poleg tematske počitniške animacije za družine z mlajšimi otroki znane tudi po tem, da se gostje radi kopajo zunaj vse letne čase.

V Termah Lendava in Zdravilišču Radenci boste uživali v podvodnih atrakcijah in vrelcih, ki so priljubljeni med najmlajšimi.

Kako izbrati prave terme po meri svoje družine, preverite v zloženki Nasvet za dobro se imet.

Stran od računalnikov!

V termah Sava Hotels & Resorts na Štajerskem in v Prekmurju goste spodbujajo k aktivnemu preživljanju prostega časa: organizirajo najrazličnejše vodene vadbe v bazenih in na prostem, družine spodbujajo k aktivnemu odkrivanju lokalnih posebnosti, pri oblikovanju animacijskih programov pa posebno pozornost posvečajo rekreaciji najmlajših, ki so danes vse preveč telesno nedejavni.

Aktivno je tudi zabavno

V Termah Ptuj in v Termah 3000-Moravskih Toplicah so v času krompirjevih počitnic poskrbeli za malo drugačno zabavo, katere vodilo je aktivno je tudi zabavno. V tem času bodo namreč potekale predstavitve različnih športnih panog. Pri tem bodo sodelovali tudi športniki in športna društva ter klubi iz lokalnega okolja.

V Termah Ptuj se bodo najmlajši in njihovi starši preizkusili v tenisu, se naučili pravilnih tehnik plavanja in zamahov z golfskimi palicami, se zabavali ob zumbi za vso družino in na ustvarjalni rekreaciji ter spoznavali rekreacijo v fitnesu. V Termah 3000 – Moravskih Toplicah bo počitniški program nogometno obarvan, družine se bodo lahko pobliže spoznale z igro golfa, plavanjem, plesom in zabavno olimpijado.

Več o aktivnem počitniškem programu v Termah Ptuj in v Termah 3000 Moravskih Toplicah preverite TUKAJ.

Vas zanima, kako se je rekreiral Dejan Zavec?

Dejan Zavec nam je zaupal svoje spomine na otroštvo: "Igranje kavbojcev in Indijancev je bila naša rekreacija v otroštvu. Druženje na prostem, daleč stran od računalnikov."

Pripravili so tudi nabor idej za dobro se imet‘ v okolici term, prelistajte zloženko z izleti in zagotovo boste dobili kakšno idejo za družinski izlet. Ne spreglejte tudi privlačnih paketov krompirjevih počitnic v Sava Hotels & Resorts, kjer eno noč podarijo, do 2 otroka bivata brezplačno!

Ne spreglejte