Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 7. 2018,
12.00

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar plaža obala

Torek, 17. 7. 2018, 12.00

5 let, 11 mesecev

To je deset najlepših obmorskih barov na svetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
Bar na plaži | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Poletje je čas, ko je večere prijetno preživljati zunaj, ob pišu hladnega vetriča in v dobri družbi. Veliko pa k popolnemu poletnemu večeru pripomore tudi lep ambient. Spletna stran Magical Planet je tako izbrala 10 po njihovem mnenju najlepših obmorskih barov na svetu. Preverite, kateri so in kje so.

Resničnostni šov Bar se jeseni vrača na Planet TV! Ne oklevajte in se prijavite TUKAJ!

Bodo pa v tem tednu, ki je hkrati še zadnji teden za oddajo prijavnic, po več večjih slovenskih mestih, potekale tudi avdicije v živo, in sicer:

- v četrtek, 19. julija, v Cineplexxu Koper;

- v petek, 20. julija, v Kinu Bežigrad v Ljubljani;
- v soboto, 21. julija, v Cineplexxu Maribor;
- v nedeljo, 22. julija, v Cineplexxu Celje.

Vse avdicije bodo potekale med 10. in 16. uro.

10. The Rock Bar, Bali, Indonezija

 

A post shared by Rock Bar, BALI (@rockbarbali) on

Prikupen bar je del turističnega resorta Ayana in se vzpenja 14 metrov nad strmim klifom. Razgled je dih jemajoč, sploh v času sončnega zahoda, gotovo pa mnogim sapo jemlje tudi dejstvo, da pravzaprav sedijo na robu prepada. Bar pa zahteva tudi malce več pozornosti pri oblačenju, saj gostje vanj ne smejo vstopati v kopalkah, kratkih hlačah, majicah na naramnice ter v reklamnih majicah, ki promovirajo določene znamke alkohola.

9. Lime Beach Bar, Halkidiki, Grčija

Lime Beach bar navdušuje s snežno belim dizajnom. | Foto: Grekomania.com Lime Beach bar navdušuje s snežno belim dizajnom. Foto: Grekomania.com

Prikupen bar v tipično grškem slogu leži neposredno na plaži. Na belem lesenem podestu so postavljene bele mize z belimi stoli, goste pa večinoma kratkočasi tudi živa glasba. Obiskovalce poleg pristnega grškega ambienta in kulinarike navduši tudi tipična grška gostoljubnost zaposlenih. Je pa tudi ta bar del hotelskega resorta, imenovanega White Suites.

Planet TV ZADNJA PRILOŽNOST! Pridi na avdicijo in si pribori mesto v Baru!

8. Moonshadows, Malibu, Združene države Amerike

 

A post shared by ʝα¢ ¢нєи (@_jaconni) on

Bar, ki ga je pred 17 leti skupaj z dvema prijateljema odprl Italijan Andrea Bullo, je še vedno priljubljena točka tako domačinov kot mnogih turistov. Leži takoj ob oceanu, terasa se vzpenja tik ob večjih skalah. Ponaša se tako z odlično kulinariko kot s krasno atmosfero. Bar je v preteklih letih osvojil tudi več nagrad, med drugim se ponaša tudi z Michellinovo zvezdico. Travel Channel pa je Moonshadows označil za najbolj seksi obalno restavracijo in bar na svetu.

7. Doyles on the Beach, Watsons Bay, Avstralija

 

A post shared by h a n s o l (@okk______) on

Doyles on the Beach slovi kot najstarejši obalni bar na svetu, saj je svoja vrata – takrat še kot prva ribja restavracija v Avstraliji – odprl že davnega leta 1885. Tako iz notranjosti kot s terase se ponujajo prekrasni pogledi na sydneyjsko pristanišče. Bar je že ves čas v lasti iste družine, vodilo ga je že pet različnih generacij. Še vedno slovi ne le po čudoviti lokaciji, temveč po okusni morski hrani.

6. Beach Tree Bar, Four Seasons Resort, Havaji

V sklopu prestižnega resorta Four Seasons je naravnost na plaži bar z osupljivim pogledom na ocean. Poleg pijače si lahko obiskovalci privoščijo še najrazličnejše prigrizke, kot so pice, testenine, solate, sendviči … A bolj kot hrana prepriča osupljiva lokacija na beli mivki pod havajskimi palmami.

Črt Banko
Trendi Kaj se je zgodilo s Črtom, zmagovalcem Bara?

5. Baba Nest, Phuket, Tajska

Bar Baba Nest je zagotovo drugačen od vsega, kar ste doživeli doslej. Leseni podest, kjer so nameščene nizke mizice, okrog njih pa blazine, je sredi bazena, za katerega se zdi, da se nadaljuje v morju. Tako atmosfera tega nenavadnega bara kot pogledi so tisto, kar nobenega obiskovalce ne pusti ravnodušnega.

4. Z-Plage, Cannes, Francija

Tudi bar Z-Plage je poseben, saj so mizice in stoli nameščeni na majhnem pomolu v lasti hotela Martinez, ki mu omenjeni bar tudi pripada. Tukaj gostje čez dan uživajo v sončenju in plavanju, ko pade noč, pa je čas za sofisticirano zabavo. Včasih za glasbo skrbi DJ, spet drugič band, sicer pa občasno prirejajo tudi gala večerje.

3. The Fish and Rhum Shack, Mauricius

Bar The Fish and Rhum Shack na Mauriciusu. | Foto: magical-planet.com Bar The Fish and Rhum Shack na Mauriciusu. Foto: magical-planet.com

Leži neposredno na beli mivki, opremljen pa je v belem rustikalnem slogu. Ta bar zagotovo ostane gostom še dolgo v spominu. Ob večerih, ko za dodatno romantično vzdušje poskrbijo še lampijoni, si lahko obiskovalci pogosto ogledajo še tradicionalni ples lokalnih plesalcev.

Emi skok s padalom
Trendi Znani Slovenec premagal svoj veliki strah #video

2. Uxua Praia, Bahia, Brazilija

 

A post shared by UXUA Casa Hotel & Spa (@uxua) on

Bar leži na eni od najlepših in najbolj obiskanih brazilskih plaž. Tisto, kar mu daje prav posebno noto, pa je to, da je točilni pult vkomponiran v star lesen čoln. Okrog so postavljene mizice z ležalniki, kjer lahko gostje srkajo koktajle in občudujejo turkizno brazilsko morje.

1. Ponta dos Ganchos, Brazilija

Omenjena spletna stran je na prvo mesto postavila prestižen resort, kjer boste lahko sami sedli k romantični večerji na plaži. Miza in stola bosta tam samo za vas in nemoteno boste v dvoje uživali v miru ter spektakularnem razgledu. Tudi čez dan lahko v tem baru uživate na ležalnikih, medtem ko vam osebje pripravlja njihove posebne koktajle.

Najboljši Bar na planetu pa se jeseni vrača na Planet TV. Prijavnico lahko še vedno izpolnite TUKAJ!
Ne spreglejte