Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 7. 2018,
14.25

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

Natisni članek

skok s padalom resničnostni šov Bar Bar emi nikočević

Ponedeljek, 16. 7. 2018, 14.25

5 let, 9 mesecev

Znani Slovenec premagal svoj veliki strah #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28
Emi skok s padalom | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Emi Nikočević, zagotovo eden od najbolj prepoznavnih tekmovalcev prve sezone resničnostnega šova Bar na Planet TV, je zbral pogum in se pognal v neznano. In to dobesedno. Skupaj z izkušenim inštruktorjem je namreč prvič poletel z jadralnim padalom.

Resničnostni šov Bar se jeseni vrača na Planet TV! Ne oklevajte in se prijavite TUKAJ!

Bodo pa v tem tednu, ki je hkrati še zadnji teden za oddajo prijavnic, po več večjih slovenskih mestih, potekale tudi avdicije v živo, in sicer:

  • v četrtek, 19. julija, v Cineplexxu Koper;
  • v petek, 20. julija, v Kinu Bežigrad v Ljubljani;
  • v soboto, 21. julija, v Cineplexxu Maribor;
  • v nedeljo, 22. julija, v Cineplexxu Celje.

Vse avdicije bodo potekale med 10. in 16. uro.

Emi Nikočević pravi, da se je v življenju lotil že kar nekaj stvari, ki so mu bile najprej velika neznanka, a je zbral pogum in se vseeno lotil novih izzivov. Eden od takšnih je bil tudi njegov nedavni podvig, in sicer se je z Vogla pognal z jadralnim padalom.

"Izkušnja je bila fenomenalna. Če sem popolnoma iskren, me je bilo kar malce strah, ko smo se vzpenjali z gondolo in s sedežnico na Vogel … Da o strahu tik pred vzletom ne govorim. Tisti trenutek, ko se je bilo treba pognati iz Vogla, sem bil vse prej kot pogumen. Na začetku poleta sem od strahu kričal in vzklikal kot nor, nato pa se je v nekem trenutku ta strah spremenil v neopisljivo otroško veselje," o svojem prvem skoku z jadralnim padalom pove Emi.

Emijev pogumni podvig je dokumentirala tudi kamera, posnetek si lahko ogledate spodaj.

O jadralnem padalstvu bo govora tudi v jutrišnji oddaji Poletni Dan. Ne zamudite je ob 17.25 na Planet TV!
Bar_naslovnica
Planet TV Vrača se BAR!

Da je bila izkušnja res edinstvena in da se Emi ni preveč sprostil, je poskrbel inštruktor Ambrož, s katerim sta skočila v tandemu. Občasno je namreč naredil kakšen nepričakovan obrat, kar je Emiju spet pognalo malce strahu v kosti. "Po petih minutah letenja sem se sprostil in začel uživati v panoramskem razgledu – imel sem namreč čudovit pogled na Triglav, Bohinjsko jezero in Gorenjsko. A inštruktor Ambrož je občasno poskrbel, da mi v zraku ni bilo dolgčas. Vrtel me je kot na vlakcu smrti, počutil sem se kot neka vrtavka.  A bruhal od slabosti nisem, kar je zagotovo dosežek," pove v smehu.

Emi pravi, da je bila izkušnja zares fenomenalna. | Foto: Planet TV Emi pravi, da je bila izkušnja zares fenomenalna. Foto: Planet TV

Je pa ob pristanku tik ob Bohinjskem jezeru doživel zelo prisrčen trenutek, ki mu bo zagotovo ostal v spominu tako kot sam skok. Do njega je namreč prihitela deklica, domačinka, in mu nasmejano dejala: "Stric, vas smo pa vsi v vasi slišali, kako ste se drli."

Emi Nikočević
Trendi Po koncu šova shujšal 18 kilogramov in zaživel na novo

A skok s padalom je le eden od mnogih novih izzivov, ki se jih je v življenju lotil Emi. Eden od tistih, ki mu je življenje popolnoma spremenil v vseh možnih pogledih, je bila zagotovo prijava v resničnostni šov Bar, kamor pravi, da bi se zagotovo prijavil še enkrat. "Udeležbo v resničnostnem šovu Bar štejem kot življenjsko izkušnjo, ki mi je življenje obrnila za 180 stopinj na boljše in kjer sem se naučil veliko novega," razkriva. "Ugotovil sem, kje so moje meje zmogljivosti. Doživel sem čar instant slave, dobil debelo kožo pri komentarjih in reakcijah ljudi. Po koncu šova sem se vrnil nazaj na svoje delovno mesto v banko, kjer še danes delam, spoznal veliko novih ljudi, dobil veliko poslovnih priložnosti – od televizije, radia, organizacije dogodkov ... Skratka, če bi lahko zavrtel čas nazaj, bi vse to še enkrat ponovil!"

Kljub občasnim krikom strahu je v poletu z izkušenim inštruktorjem nadvse užival. | Foto: Planet TV Kljub občasnim krikom strahu je v poletu z izkušenim inštruktorjem nadvse užival. Foto: Planet TV

Sicer pa pod svoje največje adrenalinske podvige poleg skoka z jadralnim padalom šteje tudi skok z letala v tandemu, pretečenih šest maratonov, včasih tudi v težkih razmerah. Na maratonu v Stockholmu junija je bilo od 31 do 34 stopinj, na gorskem polmaratonu pa so jih večino časa spremljale nevihte.

Vsem tistim, ki še vedno razmišljate glede prijave v novo sezono resničnostnega šova Bar, pa polaga na srce: "Če tega še niste storili, ne razmišljajte več, ne kolebajte … Prijavite se! Kajti take izkušnje in priložnosti človek ne dobi vsak dan. V življenju nam bo žal samo za tiste stvari, ki jih nismo naredili."

Prijave v resničnostni šov Bar, ki se jeseni vrača na Planet TV, so še vedno odprte, a le še ta teden. Zato ne oklevajte in se prijavite TUKAJ!
Ne spreglejte