Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 6. 2018,
11.35

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,91

2

Natisni članek

resničnostni šov Bar Bar Črt Banko

Torek, 26. 6. 2018, 11.35

5 let, 11 mesecev

Kaj se je zgodilo s Črtom, zmagovalcem Bara?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,91

2

Črt Banko | Foto Mediaspeed

Foto: Mediaspeed

Črt Banko, simpatični Primorec, ki je bil veliki zmagovalec prve sezone resničnostnega šova Bar na Planet TV, se je povsem umaknil iz gostinstva. Denarne nagrade, ki jo je dobil ob zmagi, ni porabil za odprtje lastnega bara, temveč za nekaj povsem drugega. Pa tudi posel, ki ga vodi, je daleč od strežbe za točilnim pultom.

Denar, ki ga je Črt Banko dobil ob zmagi, je namenil opremljanju stanovanja, ki ga je kupil, še preden se je prijavil v Bar, a mu je potem zmanjkalo denarja za pohištvo. S sredstvi, ki jih je imel na voljo –  nemalo denarja kot davek od celotnega zneska pobere država –, ni odprl lastnega lokala, kar je mnoge čudilo, pove: "Takrat so me mnogi imeli za čudnega, ker nisem z denarjem naredil nič v tej smeri, da bi odprl lasten bar, a to ni bil nikoli moj namen. Že ob vstopu v resničnostni šov sem povedal, da bom denar porabil za dokončanje stanovanja."

Resničnostni šov Bar se že kmalu vrača na Planet TV. Še vedno se imaš možnost prijaviti tudi ti, zato nikar ne oklevaj in izpolni prijavnico TUKAJ!

Lotil se je dentalnega turizma in oddajanja apartmajev

Črt je še nekaj časa ostal v gostinstvu, a ne prav dolgo. Po izobrazbi je ekonomist in že v šovu je pokazal odlične sposobnosti vodenja, zato po eni strani ne preseneča, da se je podjeten Primorec podal v povsem druge vode. "Že pred vstopom v Bar sem pomagal prijateljem, ki so se ukvarjali z zobozdravstvom. Po zmagi sem šel na svoje in še danes se ukvarjam z dentalnim turizmom. K meni je prišlo tudi veliko znanih Slovencev, ki sem jim pomagal, da so si uredili zobe, in tudi to je bila odlična referenca za moj posel," pove Črt. Pojasni, da v glavnem skrbi za marketing ter da ima večino strank iz Slovenije in Italije.

Črt Banko je bil veliki zmagovalec prve sezone Bara na Planet TV. | Foto: Planet TV Črt Banko je bil veliki zmagovalec prve sezone Bara na Planet TV. Foto: Planet TV

A iznajdljiv, kot je, Črt ni ostal le pri dentalnem turizmu. Letos se je lotil še enega posla, in sicer oddajanja sob oziroma apartmajev. "V Piranu oddajam luksuzno opremljene apartmaje. To je nekaj novega, bomo videli, kako donosno bo. Je pa naša obala krasna in vsak dan sem prihaja ogromno turistov, tako da mislim, da bo tudi ta posel lepo tekel."

The Biggest Loser Slovenija
Planet TV Bojan Papež se je prijavil v Bar

Ljudje ga še vedno prepoznajo

Čeprav so od njegove zmage minila že skoraj tri leta, ga ljudje še vedno prepoznavajo. "Prav neverjetno se mi zdi, da se me ljudje še vedno spomnijo. Mnogi me še zdaj kličejo in sprašujejo, ali bi prišel pomagat pri promociji njihovega lokala ali pri organizaciji kakšnega dogodka. Resničnostni šov je bil vsekakor odlična odskočna deska in res ni mi žal, da sem se prijavil. Pa ne le zaradi zmage in posledično denarne nagrade, ampak že zato, ker je res izkušnja kot nobena druga. Ko si nekje prisiljen bivati s popolnimi neznanci, se znajdeš v položajih, v katerih se v resničnem življenju ne. Tako dobro spoznaš samega sebe v neki povsem novi, drugi luči," še pove.

Emi Nikočević
Trendi Po koncu šova shujšal 18 kilogramov in zaživel na novo
Trendi Resničnostni zvezdnik se je lotil sladkega posla
Trendi Njena družina se je povečala

V zasebnem življenju za zdaj še nič novega

Zadnja tri leta se torej Črt posveča poslu in časa za zasebno življenje ni prav dosti. Pove, da je še vedno samski in da pravega dekleta zase še ni našel. "Ko si v gostinstvu, delaš cele noči, potem pol dneva prespiš in se spet odpraviš na delo. V takšnem tempu težko najdeš partnerico, če pa že, mora najverjetneje biti iz enakega posla, ker drugače ona dela podnevi, ti ponoči in se nič ne vidita. Ne vem, kako lahko takšna zveza deluje. A ker sem se nekako umaknil iz gostinstva, imam zdaj drugačen delovni čas in morda bo zdaj, ko se je moje življenje malce umirilo, vendarle prišla mimo tista prava," sklene Črt.

V resničnostni šov Bar se lahko prijavite TUKAJ!
Ne spreglejte