Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 6. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,54

Natisni članek

Planet TV Bojan Papež The Biggest Loser Slovenija

Torek, 26. 6. 2018, 4.00

5 let, 9 mesecev

The Biggest Loser Slovenija

Bojan Papež se je prijavil v Bar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,54
The Biggest Loser Slovenija

Zmagovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Bojan Papež se je odločil, da se prijavi v resničnostni šov Bar, ki kmalu prihaja na Planet TV. "Če bi imeli kamere po hiši, bi videli marsikaj že v Loserju, v Baru pa znam biti še bolj nasmejan in zgovoren," pravi Bojan.

Zakaj si se odločil prijaviti v Bar?
Že od nekdaj sem imel željo, da bi se prijavil v neki šov, da bi premagal strah pred kamerami. Z nastopom v šovu The Biggest Loser Slovenija sem ta strah premagal. Čeprav so bila obdobja, ko sem se vprašal, kaj je tega meni treba, sem na koncu spoznal, da ti šovi niso bav bav. Za vsem stoji prijazna ekipa, spoznaš veliko ljudi …Takrat sem si zadal, da moraš v življenju vedno stremeti naprej, zato sem sklenil, da se bom prijavil še v en šov.

Začel sem pogrešati televizijsko dogajanje in kamere, ker pa se tudi sicer ukvarjam z gostinstvom, bi mi vsako tovrstno novo zanje, tudi tisto, ki bi ga utegnil pridobiti v Baru, prišlo prav.

Planet TV To si o letošnjih tekmovalcih misli Bojan Papež #video

Kaj je tisto, s čimer boš prepričal ustvarjalce šova, da te izberejo?
Glede na to, da sem bil v šovu bolj tiho, sicer nimam veliko upanja, da me izberejo za tekmovalca v Baru. Vendar upanje umre zadnje. Res je, da sem potreboval nekaj časa, da sem se privadil kamer, a nato sem se prepustil tudi norijam. Če bi imeli kamere v hiši The Biggest Loser Slovenija, bi videli marsikaj (smeh).

Sem zelo vztrajen, kar sem pokazal že v šovu, ker pa se ukvarjam tudi z gostinstvom, vem, da je treba stisniti zobe in marsikdaj tudi potrpeti. Imam veliko željo, da bi bila moja malenkost del šova Bar, saj bi tako stopil korak bližje profesionalni strežbi, pa tudi marsikaj novega bi se naučil, kar bi mi v življenju zagotovo prišlo prav.

The Biggest Loser Slovenija | Foto:

Kaj si se naučil v šovu The Biggest Loser Slovenija, kar bi ti koristilo tudi pri šovu Bar?
Naučil sem se marsikaj. Od tega, kako premagati strah, do tega, kako se dobro z dobrim vrača. Lahko bi me denimo izločili, ko tehtnica ni pokazala nobene izgube, ampak ker so sotekmovalci videli, da sem dobrega srca, so me vzeli za svojega, me niso izločili in tako smo ostali prijatelji tudi po koncu oddaje. Iskrenost šteje, bi pa bil v Baru zagotovo ne le iskren, ampak tudi veliko bolj zgovoren in nasmejan. Pa tudi dobra glasba v baru pripomore k večji sproščenosti, motivaciji in energiji.

The Biggest Loser Slovenija
Planet TV Bojan svetuje Klari: Najprej mora priti k sebi #video

Misliš, da bi bil zaradi svoje medijske prepoznavnosti kaj v prednosti pred preostalimi sotekmovalci?
Glede na to, da so me imeli sotekmovalci v šovu The Biggest Loser Slovenija precej radi, prav tako občinstvo, na koncu pa mi je uspelo celo zmagati, mislim, da imam nekaj prednosti. Ker je bil osnovni koncept tega šova izgubiti odvečne kilograme, kar je težava velikega števila ljudi, je bila oddaja zelo gledana in posledično je tudi moja prepoznavnost večja.

The Biggest Loser Slovenija | Foto:

Kakšne so tvoje izkušnje z delom v barih?
Z delom v samem baru nimam veliko izkušenj, razen sedenja za točilnim pultom (smeh). Doma imam kmečki turizem, kjer ponujam izvrstno hrano in seveda dobro rujno kapljico. Čeprav je moje delovno mesto v kuhinji, mislim, da bi se znašel tudi za točilnim pultom, predvsem pa bi se rad še veliko naučil, med drugim mešanja koktajlov.

Bar_naslovnica
Planet TV Vrača se BAR!
Šov The Biggest Loser Slovenija, v katerem je v prvi sezoni zmagal Bojan Papež, v drugi pa Klara Hrovat Vidmar, se je končal, a kmalu na Planet TV prihajajo nove, zanimive vsebine. Med drugim resničnostni šov Bar, v katerem lahko sodelujete tudi vi. PRIJAVITE SE TUKAJ!
Ne spreglejte