Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 6. 2018,
8.00

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,64

Natisni članek

suzana zeković Bar resničnostni šov

Ponedeljek, 25. 6. 2018, 8.00

5 let, 10 mesecev

Njena družina se je povečala

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,64

Suzana Zeković pravi, da se ji je življenje zaradi resničnostnega šova Bar obrnilo na glavo. Na poslovnem področju se ji je odprlo ogromno novih možnosti, za kar je hvaležna in vesela, a še bolj jo osrečuje to, da se je njena družina v letih, odkar smo jo gledali na Planet TV, povečala. Dobila je želvico Hanso in v začetku tega meseca tudi nečaka Toma.

Suzana Zeković pravi, da se je po resničnostnem šovu Bar njeno življenje obrnilo na glavo, in to v pozitivnem smislu. | Foto: osebni arhiv/Lana Kokl Suzana Zeković pravi, da se je po resničnostnem šovu Bar njeno življenje obrnilo na glavo, in to v pozitivnem smislu. Foto: osebni arhiv/Lana Kokl


"V teh letih, odkar ste me gledali v resničnostnem šovu Bar, se je zgodilo res veliko. Sama se sicer še nisem ne poročila ne postala mamica, sem pa 6. junija letos postala ponosna teta Tomu, kar me je neizmerno osrečilo," navdušeno pove temnolasa Suzana in v smehu dodaja: "Za rojstni dan pa so mi moji najboljši sosedi podarili še želvico z imenom Hansa, tako da je tudi to novost v mojem zasebnem življenju."

Trendi Resničnostni zvezdnik se je lotil sladkega posla
bar
Trendi Ivona ima še vedno vse brezplačno

Kar leto in pol po šovu ostala v gostinstvu

Suzana je sicer po tem, ko je zapustila resničnostni šov Bar, kar leto in pol ostala v gostinstvu. Pravi, da ji ponudb ni manjkalo in da odločitev, katero naj sprejme in za koga naj dela, ni bila lahka: "Po letu in pol pa sem se odločila, da je čas za korak naprej. Odločila sem se zapustiti nočno življenje, garanje in se posvetiti bolj resnim zadevam. Osebno mi je gostinstvo sicer super, ker rada delam z ljudmi, ampak je pa velika razlika, če delaš za sebe ali pa za druge. Imela sem lepe izkušnje s svojimi delodajalci, vendar se v nekem trenutku preprosto odločiš, da to pustiš za seboj in greš naprej." V tem času je tudi doštudirala in si nato poiskala redno zaposlitev, ki je čisto nasprotje gostinstvu.

Suzano ste pred slabimi tremi leti spoznali v resničnostnem šovu Bar. | Foto: Planet TV Suzano ste pred slabimi tremi leti spoznali v resničnostnem šovu Bar. Foto: Planet TV

Po sodelovanju v Baru je njeno življenje postalo kaotično

"A to mislim v povsem pozitivnem smislu," hitro pojasni. "Toliko ponudb za delo, prepoznavnost in priljubljenost med ljudmi … Vsekakor takrat nisem nikjer manjkala. Pol leta po šovu je bilo kar pestro, saj so me ljudje na ulici ves čas nagovarjali ali pa sem tako za hrbtom slišala: 'Glej jo, Suzana iz Bara!' Bilo je smešno, lepo, toliko smeha in selfijev … Še zdaj po treh letih se mi zgodi, ko grem na sestanek ali kam, pa mi pravijo: 'Od kje se že mi poznamo!?' In jaz namignem, da verjetno s televizije … Potem se spomnijo Bara in se skupaj nasmejimo. Res je noro, da se te po vsem tem času ljudje še vedno spomnijo."

Emi Nikočević
Trendi Po koncu šova shujšal 18 kilogramov in zaživel na novo

Suzana še pravi, da je bilo sodelovanje v Baru vsekakor nekaj, kar ji je spremenilo življenje, in da ji ni žal, da se je prijavila. Tako poziva: "Če si ambiciozen in si želiš odpreti vrata, se prijavi in se pokaži! Prekmurci in Štajerci, prijavite se in vsekakor držim pesti za vas!"

Če se želite tudi vi prijaviti v resničnostni šov Bar, ki se kmalu vrača na Planet TV, se prijavite TUKAJ!
Ne spreglejte