Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 1. 2015,
13.03

Osveženo pred

6 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
palma Jadran počitnice

Natisni članek

Sreda, 14. 1. 2015, 13.03

6 let, 10 mesecev

Pozimi je najpametneje rezervirati poletne počitnice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nikoli ni prezgodaj, da bi mislili na poletje in na morje. Na tisti nežen, topel vetrič z vonjem po soli, na šume valov. Se spomnite svojih prvih poletnih počitnic?

Ker je hrepenenje po lebdenju med borovci in v vodi povezano z enim od najlepših pričakovanj v letu, pri Turistični agenciji Palma vsako zimo skrbno pripravijo Poletnico. Ultra First Minute ponudbi so Palmovci nadeli posebno ime, ker verjamejo, da so januarja vložene poletne počitnice najslajša ozimnica. Za marsikoga je namreč prav poletni oddih, ki nas napolni s soncem, srečo in sproščenostjo, najlepši čas v letu. V zadnjih letih se vedno več Slovencev odloči za januarsko Ultra First Minute rezervacijo poletnega oddiha in dobre izkušnje kažejo, da je ta odločitev prava. V Turistični agenciji Palma, vodilnem slovenskem organizatorju počitnic na Mediteranu in Jadranu, so med prvimi v Sloveniji ponudili zgodnje rezervacije poletnih počitnic z največjimi popusti.

Sedem dobrih razlogov, zakaj je pametno že zdaj vložiti Palmino Poletnico in rezervirati poletne počitnice:

1. Poletnica ali Ultra First Minute ima do 31. januarja zagotovljeno najnižje cene poletnega oddiha. To pomeni, da je Poletnica še ugodnejša od rezervacije v zadnjem hipu. Gre za zagotovilo, da cena aranžmaja Last Minute ne bo nižja od cene Ultra First Minute za isti aranžma.

2. Rezervacija Ultra First Minute do 31. januarja zagotavlja največje popuste. Pri Palmi ob rezervaciji počitnic na Mediteranu prihranite kar do 620 evrov na prijavo, ob rezervaciji oddiha na Jadranu pa popust za Ultra First Minute znaša do 560 evrov na prijavo.

3. Rezervacija Poletnice prinaša največje popuste za družinske počitnice. Ponudba Ultra First Minute omogoča, da lahko otroci marsikje počitnikujejo brezplačno ali po zelo nizki ceni.

4. Sestavine Poletnice so po mnenju Palminih gostov najbolj priljubljeni počitniški kraji, hoteli in apartmaji na hrvaški obali v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji, na grških otokih v Jonskem in Egejskem morju, na sredozemski obali Turčije ali ob Rdečem morju v Egiptu.

5. V Poletnici je izbira priljubljenih počitniških krajev in hotelov daleč najboljša. V primerjavi z rezervacijo Last Minute, ki je velikokrat stresna, saj se lahko hitro zgodi, da nam nekdo pred nosom izmakne izbrani aranžma, Ultra First Minute omogoča odločitev v miru in brez naglice.

6. Poletnica ali Ultra First Minute omogoča najboljše načrtovanje počitnic, saj si lahko plačilo razdelite na kar 12 obrokov.

7. Do 30. aprila lahko aranžma popolnoma brezplačno in po želji zamenjate za katerokoli Palmino ponudbo iz rednega poletnega kataloga. V tem primeru veljajo popusti in pogoji, ki so aktualni na dan vaše menjave.

V miru preglejte kozarčke Poletnice na policah Palminih poslovalnic po vsej Sloveniji, izberite najljubši okus na Mediteranu ali Jadranu in nato premišljeno vložite v svoj oddih. Pod Palmo zagotavljajo, da je Poletnica najugodnejša in najslajša odločitev.

Ne spreglejte