SiolNET. Trendi Potovanja
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mladi Slovenci, ki ustvarjajo priljubljen izletniški vlog #video

0,63

termometer

Ideja se porodila skorajda naključno - med izletom na Gorenjsko so ugotovili, da bi lahko svoje raziskovanje Slovenije posneli in zapakirali v popotniške videonasvete. Tako so je rodil vlog Mal na zrak, v katerem Žan, Kristjan in Jaka predstavljajo nekatere znane, pa tudi neznane kotičke Slovenije, od Kranjske gore in Goriških brd do Otlice in Loške doline.

"Z Jakom sva se vozila po Sloveniji, v Šenčurju sva videla tablo za Jezersko in ker še nikoli nisva bila tam, sva se odločila, da greva pogledat," je zgodbo o nastanku vloga Mal na zrak začel Žan Sterle, eden od trojice mladeničev, ki zdaj ustvarjajo prispevke. "Všeč nama je bilo in ob tem sva pomislila, da bi, namesto da tam le zabijava čas, iz tega nekaj naredila." Po nekaj dneh sta se vrnila na Jezersko in posnela prvo epizodo.

Tako se je začelo:

"Do takrat česa takšnega pri nas še nisva zasledila, zato sva se odločila, da bova posnela nekaj epizod, pravzaprav bolj za zabavo, in počakala, da vidiva, ali se bo prijelo. Moram reči, da se je," je povedal Žan. Pozneje se jima je pridružil še Kristjan Kolar in zdaj prispevke ustvarjajo vsi trije.

Ekipa Mal na zrak se predstavi:

"Priprav na snemanje je precej, potem pa je tukaj še vreme, s katerim se moramo občasno, sploh zdaj pozimi, kar boriti," je ustvarjalni proces opisal Kristjan. Prav tako ni lahko uskladiti obveznosti, od študija do službe in nogometa, ob tem pa Kristjan in Žan sodelujeta še v improvizacijskem gledališču SNiG.

Top 3 izletniške destinacije po izboru ekipe Mal na zrak so:

Fantje prispevke objavljajo na YouTubu in Facebooku, kjer imajo že skoraj štiri tisoč sledilcev, njihova vizija pa je, da bi sčasoma s tem, kar je za zdaj hobi, tudi kaj zaslužili.

Njihov najnovejši prispevek, v katerem so obiskali Sežano in se povzpeli na - Kokoš:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin