SiolNET. Trendi Potovanja
2,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mister Slovenije končno obiskal kraj, o katerem marsikdo sanja #foto

2,48

termometer

Tilen Grah |  | Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv

Tilen Grah, nekdanji mister Slovenije, si je pred kratkim uresničil dolgoletne sanje. Z dekletom sta obiskala Havaje, destinacijo, ki si jo je želel obiskati že skoraj vse življenje.

"Menim, da so Havaji res tista destinacija, o kateri marsikdo sanja in si želi iti tja vsaj enkrat v življenju. Enako je veljalo pri naju z dekletom," nam je zaupal 22-letni Tilen Grah, ki je leta 2016 osvojil naziv mister Slovenije.

Z izbranko Natašo sta se na Havaje odpravila za novo leto in tam preživela slab mesec, ki se ga bosta spominjala kot zelo pozitivne izkušnje, saj sta se decembra, ko pri nas pritiska mraz, kopala v morju, deskala in dneve preživljala v kratkih rokavih.

Tilen Grah | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Tilen Grah | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Tilen Grah | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

S toplih Havajev v mrzel Amsterdam

A njuna pustolovščina se ni končala na drugi strani ameriške celine. Po neprijetnem zapletu na havajskem letališču, po katerem so vzleteti z zamudo, sta pristala v Seattlu in nato v Amsterdamu. Ker sta morala na polet do Ljubljane čakati kar deset ur, sta to izkoristila za hiter potep po nizozemski prestolnici.

"Ko sva izstopila z letališča, je bil to za naju šok, saj sva prišla z 28 stopinj v deževen in hladen Amsterdam. Na Havajih je bilo na veliko delih prepovedano kaditi, tukaj pa se je zelo vohal dim cigaret. Razlika kot dan in noč."

Kljub temu jima je bil Amsterdam všeč, čeprav bi ga raje spoznavala poleti. "Zaradi dežja sva kar hitro izgubila zanimanje za mesto in se vsa premražena odpravila nazaj na letališče."

Tilen Grah | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Tilen Grah | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Sledil je še polet v Ljubljano, kjer se je končno njuno 33-urno potovanje domov. In čeprav ju je tudi v Sloveniji pričakalo neprijazno vreme, sta bila vesela, da sta doma. "Slab mesec sva se zbujala s pogledom na morje, ko pa sva prišla domov, je ravno začelo snežiti in pogled na morje sva zamenjala s snegom, kar ima tudi svoj čar."

Preverite še:

Bled, Blejsko jezero, jesen Trendi Anglež naštel pet najhujših stvari, povezanih z življenjem v Sloveniji Hrvaška, Jadran, otok Trendi Bi imeli svoj otok? Na Hrvaškem jih je na prodaj kar nekaj. #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin