SiolNET. Trendi Odnosi
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
NAJ LJUBEZENSKA ZGODBA

Naj ljubezenska zgodba: Anja in Žan

0,09

termometer

Ljudje me pogosto sprašujejo, ali verjamem v ljubezen na prvi pogled. Nikoli nimam pravega odgovora, čeprav vem, da tega ni. Verjamem pa v usodo, da se dve osebi srečata, četudi v drugačnih okoliščinah, in se sčasoma med njima ustvari neka vez.

Naj ljubezenska zgodba

Moram priznati, da sva se z Žanom spoznala v precej čudnih okoliščinah. Spoznala sva se v diskoteki, v katero sem prišla s svojo sestrično, on pa s svojim prijateljem. Sestrična in njegov prijatelj sta bila takrat par. Nisem vedela, kaj je bilo na njem, a čutila sem nekaj, kar me povezuje z njim.

Še isti večer, ko sem prišla domov, sem ga dodala na Facebooku (kot to gre dandanes), in takrat sva si začela dopisovati. Iz dneva v dan, iz ure v uro, iz minute v minuto. Nekako nisem mogla zaspati, če mi ni napisal nekaj lepega, kot on to zna. Začela sva se videvati in iz dneva v dan sem bila bolj zaljubljena.

In zdaj, po štirih letih, lahko rečem samo, da sem srečna, da sem ga spoznala, saj je najboljši fant na svetu. Mogoče se vse to sliši zelo "pocukrano", a to je najina zgodba in je edinstvena, kot vsaka druga.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin