Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 8. 2024,
21.35

Osveženo pred

4 ure, 49 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01
laminacija obrvi nasveti triki lepota obrvi

Natisni članek

Sreda, 14. 8. 2024, 21.35

4 ure, 49 minut

Trik, kako do lepših obrvi kar doma

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01
Obrvi | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Laminacija je zelo priljubljena metoda oblikovanja obrvi, ki že dolgo navdušuje po vsem svetu. Z njo bodo vaše obrvi ves čas na mestu. Vseeno obisk kozmetičarke, ki bo poskrbela za laminacijo, ni najugodnejši. Še posebej takrat, ko želite videz vzdrževati.  

Videz laminiranih obrvi lahko z izdelki, ki jih imate zagotovo doma, poustvarite tudi sami. To je vsekakor način, ki bo zahteval bistveno manj denarja in tudi časa. V nadaljevanju vam razkrijemo načine, s katerimi boste lahko priredili laminacijo obrvi in jih tako povzdignili na višjo raven.  

Z urejenimi obrvmi bo vaš obraz videti čudovito. | Foto: Shutterstock Z urejenimi obrvmi bo vaš obraz videti čudovito. Foto: Shutterstock

Trdo milo  

Vsekakor ga ima večina doma in odlično se obnese tudi v kozmetiki. Na družbenih omrežjih so zaokrožili videoposnetki trikov za oblikovanje obrvi, ki vključujejo prav trdo milo. Z njim lahko ustvarite čudovito in ves dan obstojno obliko.  

@misspeytonsmith

Why your soap brows dont work.

♬ original sound - misspeytonsmith

Lak za lase 

Verjetno je že znano, da je lak za lase obvezen del kozmetične omarice vsake ženske. Kljub njegovemu imenu se je odlično izkazal tudi za oblikovanje obrvi. Nanesite ga na krtačko in z njo obrvi počešite v smeri, ki jo želite doseči. 

@tarabarzz If you’re brow gel/wax doesn’t last long, spray some got2b hairspray and your brows will stay in place all day & night 😏✨ #brows #browhack ♬ Yemanya p.19 - SaltyLicorice

Gel za obrvi  

Gre za metodo, ki prav tako ni zahtevna. Potrebujete le gel za obrvi, s katerim preprosto premažete obrvi in jih oblikujete. Če bo gel prišel v stik s pudrom, bodo najverjetneje nastale grudice, zato ga nanesite previdno in natančno.  

@yvireta Bullet proof brows 🤨 #brows #browgeltutorial #eyebrowtutorial #browroutine #eyebrows #browgel #eyebrowtut #browgelhack #browtutorial #laminatedbrows #laminatedbrowslook #makeup #grwmbrows #howtoeyebrows #makeuptutorial #beauty #mua #makeuptips #easymakeup #beautyhacks #howtobrowgel #eyebrowchallenge ♬ Live For Me - Omar Apollo

Preberite še:

med
Trendi Topla voda z medom je napitek, ki vam bo spremenil življenje
Makeup
Trendi Kakšne so prednosti kremnih ličil?
Makeup trendi 2024
Trendi Trendi ličenja za leto 2024
Ne spreglejte