Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 3. 2014,
8.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

maturantski ples

Sreda, 12. 3. 2014, 8.02

8 let

Obleci se za maturantski ples za okoli sto evrov (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Sezona maturantskih plesov je tu, da pa se bodo modno in lepo počutile prav vse maturantke, predstavljamo nekaj cenovno ugodnih idej za nepozabno obleko. In vse, kar spada zraven.

Za moden in priložnosti primeren stajling dandanes ni treba odšteti veliko denarja, z nekaj triki in modnimi dodatki lahko vsaka, še tako preprosta obleka zasije v novi, bolj drzni ali bolj elegantni luči.

Pomembno je, da se maturantke v svojih oblekah dobro počutite in da se ne oblačite v nekaj, kar ne ustreza vašemu slogu, četudi gre za večer, ki se ga boste najbrž spominjale še vse življenje. Če niste vajene hoditi, kaj šele plesati v visokih petah, preprosto obujte balerinke in večer boste lahko preplesale brez težav. Za vse, ki še izbirate svojo sanjsko kombinacijo, smo pripravili nekaj idej, kako sestaviti čeden maturantski stajling za malce več ali manj kot sto evrov. Uživajte v svojem večeru!

1. V modnih pastelih in cvetličnem vzorcu

Nežne pastelne barve so eden opaznejših trendov letošnje pomladi. Da pa ne bo vse tako monotono, poskrbite za dodatke v cvetličnem vzorcu. Ali obratno – ljubko obleko, potiskano s cvetlicami, kombinirajte s pastelnimi modnimi dodatki. 2. Večna črnina na mladosten način

S črno pač ne morete zgrešiti niti na maturantskem plesu. Če se vam zdi črna preveč resna ali elegantna, jo popestrite z modno "statement" ogrlico, ki bo z zanimivo strukturo poživila obleko. K oblekici obujte klasične salonarje (črne ali v živahni barvi) ter ne pozabite na močnejše ličenje.

3. Siva miška? Sploh ne.

Preprosto bombažno sivo oblekico (kupite raje številko večjo, da bo lepo padala ob telesu) popestrimo z opaznim nakitom živih barv, da pa končni videz ne bo preveč sproščen in športen, zraven obujte srebrne sandale z visoko peto.

4. Zablesti v slogu grške boginje

Tudi zlati detajli so še vedno zelo trendovski. K tej čudoviti rdečkasti oblekici, ki malce spominja na obleke grških boginj, smo kombinirali veliko zlatega nakita. Stajling bo lepo dopolnilo nežno ličenje z zlatim prahom na vekah, lase pa spnite v razmršeno figo ali jih spletite v kite ter pripnite ob lasišče.

Ne spreglejte