Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 5. 2016,
8.47

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Ilirija

Foto: Thinkstock

Natisni članek

kozmetika nega kože Ilirija Nagradna igra krema advertorial Green Line Cell Revive

Četrtek, 19. 5. 2016, 8.47

2 meseca, 1 teden

Ne bojimo se staranja – ohranjamo lepo kožo

Vsebino omogoča Ilirija

Foto: Thinkstock

ženska lepota narava kozmetika | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Ženska lepota se ne stara. Se spreminja in naravni izvlečki so pri tem lahko v veliko pomoč. S pravilno izbiro krem in serumov lahko ženska v zrelih letih zasije v vsej svoji lepoti.

Izžrebali smo nagrajenko, ki prejme kozmetično kremo glede na potrebe svoje kože:

Alja Gladek

Čestitamo!

Kozmetika, ki spoštuje naraven proces staranja

Znamka Green line spoštuje naraven proces staranja in verjame, da je ženska lepa ne glede na starost. Vseeno pa lahko pravilna izbira kozmetike nekatere znake staranja kože omili in proces upočasni. Linija Cell Revive se tega loteva na celični ravni, kjer skrbi za celovito nego kože.

ženske lepota kozmetika | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Lepota ženske se skriva tudi v sposobnosti občutenja, doživljanja življenja in izražanja občutij, kar se kaže na različne načine, zato ima lepota različne obraze.

Green line že desetletja skrbi za različne potrebe kože, tako da lahko vsi obrazi zasijejo v svoji lepoti. Ob dolgoročni uporabi izdelki Green line tako poskrbijo, da smo vedno videti in se tudi počutimo negovane, ne glede na starost.

Kaj potrebuje vaša koža, da bodo vsi vaši obrazi lahko zasijali? Morda se odgovor skriva v Green line nagradnem kvizu!

Posebna skrb za kožo po 35. letu

Cell Revive je posebej primerna za ženske po 35. letu, ko se čvrstost kože že začenja poslabševati, ten postaja neenakomeren in so gube vidne tudi po vratu in dekolteju. Koža v tem obdobju potrebuje nego, ki izboljša vitalnost kožnih celic in obnavlja epidermis, okrepi podkožna vlakna, učvrsti kožo in tako zgladi gube ter poenoti ten.

Kremi in serum Cell Revive

cell revive kozmetika green line kreme | Foto:

V liniji Cell Revive so na voljo pomlajevalna nočna in dnevna krema ter aktivacijski pomlajevalni serum. Vsi trije izdelki so namenjeni učvrstitvi kože, glajenju gub in izenačenju tena.

Dnevna krema je z vlažilno teksturo primerna tudi kot podlaga za puder, med drugim pa vsebuje tudi UV-filter, ki ščiti kožo pred fotostaranjem.

Nočna krema je še posebej razvita za nego kože ponoči, ko se med počitkom pospešeno regenerira in je zato še bolj dovzetna za vsrkavanje koristnih snovi iz kreme. Z bogato teksturo nahrani kožo in dodatno spodbuja njeno obnavljanje. Mangovo maslo pomaga pri izboljševanju elastičnosti kože, arganovo olje pa pospešuje procese samoobnavljanja v koži.

Aktivacijski pomlajevalni serum Cell Revive pa je posebej primeren za nego tanke kože okoli oči in ustnic. Vsebuje tri ključne sestavine: matične celice alpske vrtnice, izvleček žafrana in vitamin A.

Kako in zakaj deluje Cell Revive?

Cell Revive vsebuje bogat koktajl učinkovin, ki spodbujajo naravne procese obnavljanja in pomlajevanja v koži. Vsebuje matične celice alpske vrtnice, izvleček žafrana, hialuronsko kislino, vitamin A, mangovo maslo, arganovo olje in olje mareličnih koščic.

narava cvetje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Matične celice alpske vrtnice pridobivajo iz zimzelenih listov alpske vrtnice, ki raste v švicarskih Alpah na nadmorski višini od 1.500 do 3.000 metrov. Te matične celice povečujejo vitalnost kožnih celic in naravno zaščito kože ter zmanjšajo znake staranja, kot so rdečica, gube in izguba tonusa. Učinki na kožo so bili dokazani tudi s klinično študijo in so vidni že v 16 dneh.

 

narava cvetje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Izvleček žafrana pridobivajo iz čebulice žafrana, ki je pravo skladišče hranilnih snovi, ki so se sposobne sprostiti in delovati pri nizkih temperaturah, ko preostala narava spi. Pospešuje naravno tvorjenje kolagena in elastina in tako pomlajuje teksturo kožo. Spodbuja naravne dejavnike obnavljanja kože in vidno učinkuje na glajenje gub. Obnavlja odpornost in čvrstost kože ter zavira procese staranja. Učinki na kožo so bili dokazani tudi s klinično študijo in so vidni že v 14 dneh.      

Preberite še:

Vsi moji obrazi so lepi

Vaša koža je naša skrb

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri Podarjamo kozmetiko Green line

Ne spreglejte