Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 5. 2016,
15.24

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Ilirija d. d.

Foto: Thinkstock, Ilirija

Natisni članek

Green Line Ilirija kozmetika lepota advertorial Nagradna igra

Četrtek, 5. 5. 2016, 15.24

2 meseca, 1 teden

Vsi moji obrazi so lepi

Vsebino omogoča Ilirija d. d.

Foto: Thinkstock, Ilirija

Lepota ženske izhaja tudi iz nege in skrbi, ki jo ta vnaša v svoje življenje. Do drugih in do sebe. Skrb za lastno nego žari na njenem obrazu, ne glede na to, kako je razpoložena.

Green Line Ilirija | Foto:

Izžrebali smo nagrajenko, ki prejme darilni paket negovalne kozmetike Green line. Tokrat je to:

Karolina Mrak.

Čestitamo!

Lepota je tudi v sposobnosti občutenja, doživljanja življenja in izražanja občutij, kar zavzema različne oblike in pomeni različne obraze. Green line že desetletja skrbi za potrebe kože, da lahko vsi obrazi zasijejo v svoji lepoti.

Strokovnjaki negovalne kozmetike Green line kožo skrbno opazujejo in so predani temu, da razvijajo izdelke, ki nudijo koži vse tisto, kar potrebuje. Negujejo jo z naravnimi učinkovinami, ki nudijo potrebno oporo, da je zdrava in lepa. Ob dolgoročni uporabi tako izdelki Green line poskrbijo, da smo vedno videti in se tudi počutimo negovane, ne glede na starost.

Kaj potrebuje vaša koža, da bodo vsi vaši obrazi lahko zasijali? Morda se odgovor skriva v Green line kvizu! Sodelovanje vam poleg informacije, katera nega je za vas še posebej primerna, lahko prinese tudi nagrado – darilni paket negovalne kozmetike Green line.

Ne spreglejte