Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 5. 2016,
8.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Ilirija

Foto: Ilirija

Natisni članek

nega kože krema advertorial Nagradna igra kozmetika Ilirija Green Line

Četrtek, 12. 5. 2016, 8.07

2 meseca, 1 teden

Vaša koža je naša skrb

Vsebino omogoča Ilirija

Foto: Ilirija

Negujte kožo s kremo, ki vsebuje  preverjene in nagrajene inovativne sestavine, kot so dragocene matične celice alpske vrtnice in izvleček žafrana z dokazanim učinkovanjem.

Izžrebali smo nagrajenko, ki prejme kozmetično kremo glede na potrebe svoje kože:

Nataša Škrabec.

Čestitamo!

Linija negovalne kozmetike Green line podjetja Ilirija temelji na desetletjih predanosti in poslanstva strokovnjakov, da ustvarjajo izdelke, ki nudijo koži ustrezno nego.

Poleg visoke strokovnosti in dolgoletnih izkušenj pa se strokovnjaki pri liniji Green line zavedajo tudi pomena uporabe naravnih učinkovin. Posebna skrb je rezultat dela v  domačem laboratoriju in  domače proizvodnje. O tem smo se pogovarjali z Damjano Mihelič, specialistko za razvoj iz podjetja Ilirija, ki razvija izdelke linije Green line.

Damjana Mihelič Green line Ilirija | Foto:

 

Kaj lahko pričakujemo od linije Cell Revive in zakaj je tako učinkovita?
Linija izdelkov Green line Cell Revive je pomlajevalna obrazna nega. Učinkovine v njej namreč spodbujajo naravne procese globinskega obnavljanja kože in jo vodijo nazaj do tiste izvorne lepote kože, ki jo poznamo iz mladosti. Rezultat uporabe je vitalnejša, čvrstejša koža z manj gubami in enakomernejšim tenom.

Kaj je posebnost nove linije Cell Revive?
Posebnost obrazne nege Green line Cell Revive je v kombinaciji vgrajenih aktivnih sestavin. Ključni sestavini, na katerih temelji celotna linija Cell Revive, sta inovativne matične celice in izvleček žafrana.

Matične celice so iz zimzelene alpske vrtnice in poskrbijo za povečanje vitalnosti kože. Z izvlečkom žafrana, ki je celo prejemnik nagrade za najboljšo sestavino proti staranju kože, pa poskrbimo za učvrstitev kože.

Kombinaciji teh dveh učinkovin smo dodali sladkorni  vlažilec in hialuronsko kislino, ki zagotavljata zadostno vlaženje kože. Recepture posameznih izdelkov smo dopolnili z različnimi naravnimi olji, kot so olje iz mareličnih koščic, arganovo olje in mangovo maslo, ki kožo oskrbujejo s hranilnimi snovmi.

Dnevna krema vsebuje tudi filter UV-za zaščito pred fotostaranjem, to je staranjem, ki je pogojeno s sončno svetlobo. Serumu pa smo dodali visoko učinkovit vitamin A za več elastičnosti in svežine kože.

alpska vrtnica green line Ilirija | Foto:

Matične celice alpske vrtnice povečujejo vitalnost kožnih celic in naravno zaščito kože ter zmanjšajo znake staranja, kot so rdečica, gube, izguba tonusa. Pridobivajo jih iz zimzelenih listov alpske vrtnice, ki raste v švicarskih Alpah na nadmorski višini od 1.500 do 3.000 metrov. Zimzeleni listi so prilagojeni ekstremnim vremenskim pogojem: mraz, suša, UV-sevanje.

Odlični pomlajevalni učinki matičnih celic alpske vrtnice na kožo so bili dokazani s klinično študijo in so vidni že v 16-ih dneh.

 

žefran green line Ilirija | Foto:

Izvleček žafrana pospešuje naravno tvorjenje kolagena in elastina ter tako pomlajuje teksturo kože.

Spodbuja tudi naravne dejavnike obnavljanja in glajenja kože. Pridobivajo ga iz čebulice žafrana, kjer je pravo skladišče hranilnih snovi, ki se sproščajo in delujejo pri nizkih temperaturah, ko narava spi.

Kako hitro bodo vidni učinki?
Pri redni uporabi bodo prvi učinki vidni že v 2 tednih, optimalen učinek pa bo dosežen v 28 dneh.

Kakšna so realna pričakovanja, ki jih lahko imamo od kozmetičnih izdelkov za nego kože?
Ob pravilni izbiri pravih sestavin lahko realno pričakujemo izboljšanje videza kože in upočasnitev staranja. Pomembno je, da izdelki vsebujejo tudi UV-zaščito, saj je UV-sevanje eden glavnih dejavnikov staranja kože. Seveda pa kljub uporabi kozmetične nege ne smemo pozabiti na dovolj spanja, sprostitve in vnosa tekočin, saj se koža lepša tudi od znotraj.

Če bi morali izpostaviti eno sestavino, ki ste jo v zadnjih letih vnesli v vaše izdelke in vas je zaradi svojih učinkov še posebej navdušila, katera bi to bila?
Izbrala bi rastlinske matične celice, ki so res inovativen pristop preprečevanja staranja kože. Omejena življenjska doba naših matičnih celic povzroča staranje kože. Po 30. letu se njihova dejavnost upočasni, njihovo število pa zmanjša. Koža postaja vse bolj uvela in pusta, pojavijo se gube. Z dodajanjem rastlinskih izvornih celic zaščitimo in podpremo delovanje naših lastnih in tako prestavimo prezgodnje staranje.

Kaj vas navdihuje pri vašem delu?
Vsak potrošnik ima svoje potrebe glede nege kože, v naravi pa obstaja veliko različnih aktivnih učinkovin, ki so nam na voljo za izpolnitev teh zahtev. Kombiniranje pravih sestavin v inovativne izdelke za točno določene potrebe mi pomeni neizčrpen vir navdiha.

Ne spreglejte