SiolNET. Trendi Moda
6,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Letošnja mis Slovenije je stara komaj 17 let #foto

6,74

termometer

mis Slovenije
Mis Slovenije Lara Kalanj s prvo spremljevalko Mojco Kranjec (levo) in drugo spremljevalko Marijo Seničar Foto: Mediaspeed

Pretekli konec tedna je bilo v Trbovljah lepotno tekmovanje za mis Slovenije, na katerem je letos slavila komaj 17-letna Lara Kalanj. Slovenijo bo 8. decembra zastopala na svetovnem izboru za mis sveta v mestu Sanya na Kitajskem.

Lanska mis Slovenije Maja Zupan je krono predala 17-letni Lari Kalanj, ta pa je kot vedno dobila še dve spremljevalki. Lento prve spremljevalke je osvojila Mojca Kranjec, lento druge pa Marija Seničar.

Poleg trojice so slavile še Corrina Mijatovič, ki je postala mis osebnosti, Hana Čolić, ki je najnovejša mis Nove, mis Slovenskih novic pa je postala Nika Benotič.

Finalistke med izhodom v kopalkah
1 / 13 Finalistke med izhodom v kopalkah
2 / 13 Pia Šoško
3 / 13 Mojca Kranjec, prva spremljevalka
4 / 13 Corrina Mijatović, mis osebnosti
5 / 13 Hana Čolić, mis Nove
6 / 13 Nika Benotič, mis Slovenskih novic
7 / 13 Marija Seničar, druga spremljevalka
8 / 13 Lara Kalanj, mis Slovenije
9 / 13 Mojca Kranjec, prva spremljevalka
10 / 13 Marija Seničar, druga spremljevalka
11 / 13 Hana Čolić, mis Nove
12 / 13 Corrina Mijatović, mis osebnosti
13 / 13 Maja Zupan, mis Slovenije 2017

Za naziv najlepše Slovenke se je v finalnem izboru potegovalo 15 kandidatk, poleg omenjenih še Pia Šoško, Melisa Hrapić Cvetko, Suzana Knezar, Katalina Simonič, Lara Karneža, Charnée Bijön Bonno, Ksenija Kržan, Lara Drinovec in Vanessa Goropevšek.

Nova mis bo slovenske barve na svetovnem izboru zastopala 8. decembra v mestu Sanya na Kitajskem, kjer bo že 68. lepotni izbor za mis sveta. Na njem se bodo predstavile lepotice iz kar 85 držav. Naša Lara bo skupaj s Kazahstanko, ki prav tako šteje 17 let, najmlajša predstavnica.

Preverite še:

čili tekmovanje Trendi Slovenska kraljica čilijev že tretjič pojedla najbolj pekočega #foto Karl Lagerfeld Trendi Kontroverzni oblikovalec, ki je že marsikoga užalil, praznuje 85 let

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 66
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin