Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
26. 9. 2017,
17.41

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

manekenka kolekcija ličenje mejkap Claudia Schiffer

Torek, 26. 9. 2017, 17.41

6 let, 6 mesecev

Claudia Schiffer je ustvarila lastno kolekcijo ličil in jo poslala tudi v Slovenijo

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
Claudia Schiffer | Foto Artdeco

Foto: Artdeco

Supermanekenka Claudia Schiffer letos praznuje zavidljivih trideset let delovanja v svetu mode in lepote, kar je proslavila na poseben način - s prestižno kolekcijo ličil Claudia Schiffer Make Up, ki prihaja tudi k nam.

Trideset let izkušenj v manekenskem svetu, kjer se je ogromno naučila tudi na področju lepote in ličenja, je nemško supermanekenko Claudio Schiffer pripeljalo do lastne kolekcije. Želela je ustvariti zbirko za vse priložnosti, od dnevnih do večernih, njeno vodilo pa je brezhiben in moden videz.

"Ko sem začela delati kot manekenka, sem bila izjemno plaha, saj je bila vsa pozornost usmerjena vame. V trenutku, ko sem bila naličena, pa sem se lahko prelevila v nekoga drugega. Z intenzivnostjo mejkapa je prišla moč igrivosti, zapeljivosti in drznosti. Ob koncu snemanja pogosto nisem mogla verjeti, da sem na fotografijah jaz," se spominja svojih začetkov.

 

Svet modne industrije jo je odkril pri sedemnajstih letih in v trenutku je postala eden izmed najbolj prepoznavnih in zaželenih obrazov v svetu modne industrije.  | Foto: Artdeco Svet modne industrije jo je odkril pri sedemnajstih letih in v trenutku je postala eden izmed najbolj prepoznavnih in zaželenih obrazov v svetu modne industrije. Foto: Artdeco

V svoji tridesetletni karieri je zastopala svetovno znane modne hiše, kot so Chanel, Dolce & Gabbana, Balmain, Guess, Alberta Ferretti, Yves Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren, Louis Vuitton in Valentino. | Foto: Artdeco V svoji tridesetletni karieri je zastopala svetovno znane modne hiše, kot so Chanel, Dolce & Gabbana, Balmain, Guess, Alberta Ferretti, Yves Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren, Louis Vuitton in Valentino. Foto: Artdeco

Kolekcija Claudia Schiffer Make Up združuje visoko modo in profesionalno kozmetiko, ki je preprosta za uporabo ter prepoznavna po modnem rožnatem odtenku in elegantnem zlatem robu.

Izdelki bodo od oktobra na voljo v petnajstih državah, tudi pri nas, in v spletni trgovini ClaudiaSchifferMakeUp.com, kjer so na voljo tudi Claudijine lepotne skrivnosti in nasveti za ličenje.

Save

Save

Ne spreglejte