Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 10. 2024,
7.34

Osveženo pred

2 dneva, 2 uri

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,94

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrološke zanimivosti astrološke zanimivosti astrologija horoskop rak horoskop kozorog horoskop devica horoskop bik horoskop vodnar horoskop horoskop

Sobota, 26. 10. 2024, 7.34

2 dneva, 2 uri

Znaki horoskopa, ki ne znajo flirtati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,94
zmenek, par | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Spogledovanje je igra, v kateri potrebujete malo šarma, malo sproščenosti in tisti nedoločeni "klik" z drugo osebo. Toda nekateri ljudje tega preprosto ne obvladajo. Najpogosteje so rojeni v enem od teh nebesnih znamenj.

Devica

Device so najbolj analitično in perfekcionistično znamenje, kar jim pri flirtanju prav nič ne pomaga. Namesto da bi se sproščeno pogovarjale, device v svojih mislih nizajo seznam potencialnih napak, ki bi jih lahko zagrešile – od tega, kako je videti njihova pričeska, do dvomov, ali zastavljajo prava vprašanja. V njihovem svetu ni prostora za spontanost, zato spogledovanje hitro postane neprijeten pogovor, poln tehničnih podrobnosti. Device se preveč ukvarjajo z analizo dogajanja, da bi se lahko sprostile in uživale v igri zapeljevanja.

Kozorog

Kozorogi so praktični, resni in pogosto povsem osredotočeni na kariero, zato se flirtanje preprosto ne uvrsti na njihov dnevni red. To se jim zdi kot popolna izguba časa, zaradi svoje zadržane narave pa se zdijo hladni in distancirani. Ko kozorog poskuša zapeljevati, je to pogosto videti kot službeni razgovor – formalno in brez kakršnekoli topline. Čeprav so kozorogi sijajni v organizaciji življenja in vodenju projektov, pri spogledovanju preprosto nimajo iskre privlačnosti. Njihov "šarm" so pogosto le suhoparne izjave in premišljeni komplimenti, ki se zdijo bolj taktični kot spontani.

Rak

Raki so občutljivi in čustveni, zaradi česar se hitro zgodi, da pri flirtanju delujejo preresno ali preveč zavzeto. Namesto da bi se sprostili in zabavali, je v njihovem spogledovanju vedno čutiti upanje, da so našli ljubezen svojega življenja, kar drugo osebo pogosto prestraši. Zaradi prirojene potrebe po stabilnosti in varnosti so nesposobni spogledljivci, ker že v prvih nekaj minutah pogovora načrtujejo skupno prihodnost. Ljudje praviloma uživajo v zapeljevanju brez pritiskov, raki pa napetosti te igre preprosto ne prenesejo, zaradi česar se potegnejo vase.

Bik

Biki so stabilni in zanesljivi, ko pa pride do flirtanja, so preprosto prepočasni in preveč leseni. Ker potrebujejo varnost in so v novih situacijah zelo oprezni, so pri spogledovanju zadržani, namesto da bi bili spontani. Namesto da bi se odzvali na zapeljevanje in pokazali interes, raje opazujejo dogajanje, tehtajo svoje možnosti in čakajo popoln trenutek – ki običajno nikoli ne napoči. Ker so pasivni in imajo radi rutino, nikakor niso rojeni zapeljivci, mnoge priložnosti pa gredo mimo njih, ker preprosto ne znajo narediti prvega koraka.

Vodnar

Vodnarji so sijajni misleci in inovatorji, v flirtanju pa ne blestijo preveč. Obožujejo intelektualne razprave in nenavadne teme, kar pri spogledovanju marsikoga zmede. Medtem ko druga znamenja uporabljajo klasične komplimente in zapeljive nasmehe, vas bo vodnar poskušal osvojiti s pogovorom o najnovejših teorijah kvantne fizike ali idejah o družbenih spremembah. Njihova izvirnost je šarmantna, a jim pogosto manjka tisti subtilni dotik romantike, ki je bistven za uspešno flirtanje. Tako se vam bo zdelo, da ste z njimi sredi intelektualne debate, ne pa sproščenega spogledovanja.

Preverite svoj dnevni horoskop.

ljubezen, par, zveza
Trendi Pari horoskopa, ki se ne bodo nikoli razšli
poslovnež, prenosnik
Trendi Najbolj pohlepni ljudje se rodijo v teh znamenjih
pisarna, prenosnik
Trendi Teh znakov horoskopa si ne želite za sodelavce
Ne spreglejte