Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 10. 2024,
15.30

Osveženo pred

2 uri, 52 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,36

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop škorpijon horoskop bik horoskop rak horoskop horoskop

Ponedeljek, 14. 10. 2024, 15.30

2 uri, 52 minut

Ljudje, rojeni v teh znakih, ves čas mislijo na bivše

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,36
ženska, dekle, jesen | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Razhodi nikoli niso lahki in mnogi med nami še mesece ali celo leta razmišljajo o nekdanjih ljubeznih. Nekateri pa preteklosti preprosto nikoli ne morejo pustiti za sabo in se v mislih ves čas vračajo k bivšim partnerjem. To velja predvsem za tri nebesna znamenja.

Rak

Raki so znani po svoji čustveni globini in intenzivni privrženosti ljubljenim ljudem. Ko se zaljubijo, je njihova ljubezen globoka in strastna, zaradi česar izjemno težko prebolijo bivše partnerje. Stežka pozabijo na ljudi, ki so jih ljubili, in se v mislih pogosto vračajo na lepe trenutke iz preteklosti. Čeprav tega morda ne kažejo navzven, so njihovi spomini na nekdanje ljubezni trajno vrezani v njihovo srce.

Bik

Biki cenijo stabilnost in varnost, zveze pa so pomemben del njihovega življenja. Ko ljubezenski odnos končajo, potrebujejo veliko časa, da si čustveno opomorejo. Biki težko izpustijo bivše partnerje, ker težko sprejmejo spremembe. Namesto da bi šli naprej, se pogosto vračajo v preteklost in se sprašujejo, ali bi lahko rešili odnos, če bi kaj storili drugače.

Škorpijon

Ko gre za čustva, so škorpijoni zelo intenzivni, in ko ljubijo, ljubijo z vsem srcem. Zaradi te čustvene strastnosti se težko distancirajo od bivših partnerjev. Čeprav se na zunaj zdi, da neobremenjeno živijo naprej, globoko v sebi pogosto razmišljajo o tem, kaj se je zgodilo. Škorpijoni redko pozabijo ljudi, ki so jim veliko pomenili, in veliko časa porabijo za analiziranje preteklih zvez.

Preverite svoj dnevni horoskop.

služba, pisarna, sodelavci
Trendi Ti znaki horoskopa le redko menjajo službo
ljubezen, par, zveza, odnos
Trendi Ljudje, rojeni v teh znakih, ne varajo svojih partnerjev
vrtnica, ženska, dekle
Trendi Najbolj okrutni ljudje so rojeni v teh dveh znamenjih
Ne spreglejte